1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Fax op tweede lijn

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door stevenvanderlinden, 9 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik moet een compleet nieuwe aansluiting regelen (alles in 1 extra) bij een kennis, die nu ISDN/KPN heeft, en hij wil gewoon op de eerste lijn z'n normale nummer, maar op de tweede lijn wil hij zijn FAXnummer. Kan dit aangegeven worden bij de aanvraag??

  Hopelijk heeft iemand hier ervaring mee.

  Grtz, Steven
   
 2. Je moet dan beide nummers porteren.
  Normaal doet ziggo dat voor je als je de aanvraag doet, daar kun je aangeven dat je nummer(s) wilt meenemen. Je moet dus niet zelf het KNP abbo opzeggen. Denk dat als je met de klantenservice belt en het telefonisch regelt ze je de juiste formulieren opsturen. Een kennis van met heeft pas geleden 1 nummer gemigreerd en na dit telefonisch opgegeven te hebben kreeg hij na 1 dag de bevestiging thuis en een formulier wat hij moest invullen en ondertekenen voor nummermigratie. Ziggo regelt dan de rest. Dat zal vermoedelijk ook wel voor 2 nummers kunnen.
   
 3. Dit kon in elk geval in de @Home periode niet, toen kon alleen het hoofdnummer van de ISDN lijn geporteerd worden. (Bij UPC kan dit volgens welingelichte bronnen wel)

  Ik kon er wel een (nieuw) tweede nummer bij nemen, maar om nu een nieuw faxnummer aan iedereen die bekend is met het oude te moeten doorgeven lijkt me niet handig voor de persoon voor wie dit gevraagd wordt...

  Ik sluit me aan bij het advies: vraag goed door bij de klantenservice wat de mogelijkheden zijn voordat u een beslissing neemt!
   
 4. Inderdaad, LuckyLuck, jij hebt gelijk......het KPN faxnummer uit de isdn kan niet meegenomen worden naar ziggo....
  In mijn geval is het niet zo erg, er wordt alleen door een paar vaste mensen gefaxt....dus nemen we gewoon een nieuw ziggonummer, en laten we ziggo ook alles opzeggen!!

  Grtz, Steven
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina