1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Out-tv in digitaal totaalpakket?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door M@rc0, 6 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In de laatste Gaykrantmagazine staat een interview met de directeur van Out-TV. Hierin zegt hij "Vanaf februari wordt Out-TV bij Ziggo in het digitale pluspakket opgenomen. Tien euro apart betalen hoeft niet meer en Out-Tv is dan losgekoppeld van XMO..."

  Op de site van Ziggo of op andere websites vind ik hier nergens iets over terug. Iemand die hier meer van weet misschien?
   
 2. Heb hier niets over gelezen, en hoop ook niet dat het waar is. heb liever BBC HD , Sfi channel .
  Dus wat mij betreft liefhebbers van Out TV gewoon apart betalen voor een extra pakket.
   
 3. Het is niet mijn type zender maar als dit zo is, wat op zich misschien wel als juist een mooie ontwikkeling van ziggo gezien kan worden, dan zal dit geen invloed hebben voor zaken als BBC HD of Sfi. De zender Out-tv is immers al op de kabel aanwezig, hier veranderd niks aan. Ik meen ook niet dat de zender meer uitzend dan de uren die ziggo nu doorgeeft. Alleen zal het dan dus niet meer nodig zijn om hier een extra abo op te nemen.
  Doem denkend zou je wel kunnen zeggen dat het misgelopen extra abonnementsgeld en het toch doorgeven van deze zender waar ziggo waarschijnlijk wel voor moet betalen ervoor zou kunnen zorgen dat een zender als bbc-hd er niet komt of het abo geld omhoog zal gaan.
  Maar bbc-hd zal zo wie zo al in het aparte hd pakket komen als de zender al komt. BBC-hd zend immers een andere programmering uit dan een van de andere bbc zenders, net als ngc hd en discovery hd.
   
 4. Out TV is toch zo'n soort SD zender die vrij weinig bandbreedtre vraagt?
  Als je ziet in wat voor resolutie sex-zenders meestal worden uitgezonden, zal dit heus niet ten koste gaan van toekomstige HD zenders.
   
 5. Eens te meer omdat de zender al een flinke tijd op de kabel zit, alleen nu waarschijnlijk van benodigd abonnement wijzigt.
   
 6. oke dan is wel beter want waarom moeten wij meer betalen en hetro niet en ze zenden niet sex uit wel sex getind, xmo daar in tegen wel maar dat is alleen savonds na 11 uur tot smorgens 11 uur er word veel mooie films uit gezonden en ook veel muziek.
  dus waarom niet he.

   
 7. Het lijkt erop dat Ziggo het voorbeeld van Caiw gaat volgen.
  Out TV en XMO beide op een eigen kanaal waarin Out TV wordt opgenomen in het pluspakket en XMO in eigen pakket komt (in combinatie met Out TV als je geen pluspakket hebt).
  Out TV en XMO zijn eigenlijk 2 aparte zenders, maar ze worden in de meeste gebieden als combizender doorgegeven ipv 2 aparte zenders.
   
 8. Out-TV is geen sex-zender maar een zender met diverse televisieseries en films met een gayvriendelijk karakter. Geen topzender waar ik een tientje per maand voor neer zou tellen maar wel leuk genoeg om naar te kijken als hij in het totaalpakket opgenomen zou worden.
   
 9. wij hebben die zender outtv wel en het bevalt ons prima en als die in het bassis pakket komt dat zal beter zijn scheelt weer €9.95 per maand

   
 10. Vandaag een mailtje ontvangen van de helpdesk met daarin het volgende:

  "In februari zal er nog geen wijziging plaatsvinden in de doorgifte van X-MO en OUTTV. Toekomstige wijzigingen zijn op dit moment nog niet bekend"

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina