1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke zenders?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door JG van Straten, 6 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Per 1 januari zijn de volgende zenders gestopt of worden niet meer doorgegeven. BravaHDTV, Nederland E, Dier & Natuur TV, 3 Voor 12 Central en Omega TV. Eerder dit jaar is ook al Action Now van de kabel gehaald. Op de plaats van BravaHDTV zit nu het Etalagekanaal, Family7 komt dus in de plaats van Omega TV.

  Wat komt er nu voor in de plaats bij Ziggo? Er is nu ruimte zat lijkt mij. Op dit forum hoor ik veel vraag naar Scifi Channel en 13e Street, komen deze nu op de kabel of is daar niets over bekend? Of bijvoorbeeld BVN, die op de schotel vrij is te ontvangen. Wie heeft er nog meer ideeën voor zenders die aan het aanbod mogen worden toegevoegd? Het HD aanbod mag van mij ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld BBC HD, Arte HD of MelodyZen HD.
   
 2. Ah, nog een dreambox fan hier op dit forum! Welkom! Maar waarom wil jij BVN op de kabel? Vind het erg genoeg dat ik het op de schotel tegen kom... :wink: En HD boeit me ook niet, eigenlijk, en dat kan jij, met je 7025, ook niet zien.

  Gert.
   
 3. Via de schotel heb ik BVN, maar ik kijk er nooit naar. Ik draag alleen iets aan, om een discussie te openen. Tenslotte zijn er heel wat TV kanalen verdwenen de laatste tijd bij Ziggo. Naast de Dreambox (DVB-S en DVB-C) heb ik een HD ontvanger van Ziggo. Op het forum staat dat ik nog een Samsung PVR/Dreambox 7025, ik moet dit nog aanpassen, eerst had ik een Samsung PVR, maar dit is nu een HD receiver geworden. In de Dreambox zit ook een harde schijf om op te nemen. Trouwens is Discovery HD wel te zien op de Dreambox 7025, alleen loopt het niet vloeiend bij snelle bewegingen. Discovery HD is nl. mpeg2, de Dreambox maakt er wel een SD signaal van. De kwaliteit is te vergelijken met de basiszenders op Ziggo digitaal. Ander HD kanalen zijn niet te zien, deze zijn mpeg4.
   
 4. Ah, dat verklaart de wens voor HD-kanalen... Ik denk dat je de 'gecertificeerde' HD-ontvanger maar moet vervangen door een dm800[0] :cool:

  Gert.
   
 5. Daar ben ik mee bezig. Ik zit te denken aan een DM800 of evt. de DM8000. Alleen de prijs:cry: van deze Dreambox. Hoe ver gaat Ziggo met de codering, als het goed is had jij op 1 december ook geen beeld meer op je Dreamboxen:evil:. De tuners van de Dreambox 7025 gaan ook in de DM8000. Naast de DVB-C tuner heb ik ook een DVB-T tuner voor de Dreambox liggen. Wij zijn later overgestapt naar Ziggo (toen nog Casema). Wij hebben eerst via Canal Digitaal TV gekeken. Met de Dreambox konden we ook DVB-T kijken (Nederland en Vlaanderen). Toen Casema met digitale TV en internet kwam zijn wij overgestapt omdat het goedkoper was.
   
 6. Klopt, ik had toen welgeteld 1 dag geen beeld :wink: In ieder geval beter dan de tijd die de kabelboer nodig had om alle functionaliteit van de 2 'gecertificeerde' decoders weer goed te krijgen. Ik heb nog steeds een dm600 aan de schotel hangen met een cds abbonement, de 2 7025's hangen aan de kabel met een nas er tussen.

  Gert.
   
 7. Hier nog een Dreambox (7020) eigenaar(!);)
  BVN is IMHO alleen aardig om zo nu en dan een herhaling te bekijken, maar voor de kabel zou 3-Sat wat mij betreft een welkome aanvulling zijn. Daarop zijn de beste programma's van de Duitstalige publieke omroepen te zien en bv. 2x per jaar Pop Around the Clock, met 24 uur lang live concerten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina