1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wel/geen keuze HD-decoder bij Alles-in-1-Extra

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Phillipus, 6 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hierbij wil ik wel even duidelijk maken dat na 1,5 jaar de garantie zeker NIET is verlopen, je mag van een decoder verwachten dat deze zeker 3 jaar meegaat, daarom is in de wet dan ook garantie niet geregeld in jaren maar wat je van een product kan verwachten. Zie ook http://www.consuwijzer.nl/Consumententhema_s/Garantie
   
 2. Dat van die garantie is mij bekend. Alleen krijg je dan weer het bekende probleem: Probeer in de winkel maar eens een apparaat (met een jaar garantie) dat na 1.5 jaar defect raakt (afgezien van onoordeelkundig gebruik) vergoed te krijgen. Noppes, nada... Pas als de zaak aandacht van de media (bv belbus) krijgt, wil men nog wel eens overstag gaan. En een rechtszaak wil ook nog wel eens in de papieren lopen. :rolleyes:
  Overigens staat hier al ruim 2 jaar een Samsung DCB-H360R zonder enig probleem dienst te doen, dus wat mij betreft zijn daarover geen klachten. Zowel beeld als geluid worden goed weergegeven. Wel constateer ik soms artefacten in sommige SD-uitzendingen. De laatste tijd werd ie wat traag met zappen, maar dat was een kwestie van even geheel uitschakelen. Tegenwoordig wordt ie dus na de kijksessie geheel uitgeschakeld met de knop aan de achterzijde cq via het schakelblok, waarop ie is aangesloten. :!:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina