1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo zet nieuwe stap in uitrol docsis 3.0

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 6 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mij zat er gewoon een vast toestel zonder stroom in het installatiepakket van me modem.
   
 2. Ik zeg ook niet dat ik Z3i snelheidwil voor de zelfde prijs als ik nu betaal. Ik ben best bereid extra voor mijn internet te betalen voor meer snelheid.

  Wat mijn punt is, is dat als je Z3i neemt je dus niet kan profiteren van de Alles-in-1 korting en dus niet alleen voor internet meer betaald maar ook voor TV en telefonie.

  Wat ik dus eigenlijk zou hopen is dat er bv een Alles-in-1 Extreem of zo zou komen met een prijs van boven Z3i internet los en ook boven het huidige Alles-in-1 Extra maar onder die van Z3i internet plus telefonie plus TV.
   
 3. Helemaal mee eens. Ik wil ook graag de snelste internetverbinding icm telefonie en digitale tv. Om enigzins een voordeel te hebben, heb ik nu eerst z3i besteld ivm 2 maanden gratis. Daarna zet ik mn abbo om in een Alles-in-1-extra en hopelijk is er dan een ultra alles-in-1 pakket beschikbaar. Dat kan haast niet uitblijven met de nieuwe Eurodocsis 3 standaard.

  Overigens zou mijn z3i abbo vanaf vandaag ingaan maar heb nog steeds geen modem ontvangen. Wel de activatiecodes e.d. Worden die modems wel op tijd geleverd? Desnoods koop ik voor een 10,- wel ergens een arris modempje. Kan ik daarmee dan ook mn verbinding activeren?
   
 4. fijn die snelheden

  Zonder weer vervelend te doen, zou ik het fijn vinden als ik weer op de oude snelheid van multikabel zou zitten, dat op zich zou al een hele verbetering zijn. en als het dan ook nog constant zou gaan werken zou ik ook nog plezier hebben van de ziggo tv player, want al dat horten en stoten is ook niks.
  oja, voor het geval er iemand handig denkt te zijn, de monteur is al geweest en er is hier in huis niets mis, het komt van buiten was de conclusie.
  Maar goed mischien zijn dan in een keer de problemen opgelost, we wachten af, we wachten al sinds 23 juni
  :no:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina