1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijg U.S. Robotics router niet meer online

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door timo!, 5 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mijn router functioneert nadat de stekker eruit moest niet meer. (Weet het, ben stom[​IMG], had niet naar die persoon bij Ziggo moeten luisteren.[​IMG][​IMG])

  Probeer het kort te houden. Ziggo gaf problemen, iedere keer lag mijn internet verbinding plus mail eruit. Gebruik mijn nieuwere (ondertussen ruim 3jaar oude) pc, maar hij zit wel op een router. Merk U.S. Robotics. (Voorheen bij @home "nooit"problemen gehad.)

  De verbinding deed het de eerste keer na ongeveer 24 uur weer normaal. Toen gebeurde het weer. Gebeld, dan wordt er gezegd de router eraf en rechtstreeks in de kast. Dat was het probleem niet, maar had nog geen verbinding. Monteur geweest, maar bij mij aan de overkant daar had hij een nieuw modem geplaatst. Kreeg dat slecht online, dus bij mij deed hij dat niet meer. Hier heeft hij niets gedaan, omdat ondertussen mijn internet verbinding het weer deed. Wat de reden van de storing was, waren voor hem ??????Het lag in ieder geval niet aan mijn apparatuur.

  De dag erna de router aangesloten, niets. Geen verbinding te krijgen op alle twee de pc's

  Degene die de router geïnstalleerd heeft, heeft de instellingen nagekeken. Alles klopte, helaas hij had een afspraak en moest weg. Hij wist op dat moment niet wat de reden kon zijn.

  Dan ben je afhankelijk, wat ik erg vind, los het liever zelf op. Maar tot op heden is dat niet gelukt.

  Wat ik geprobeerd heb. De pc naar een herstelpunt te brengen voordat dit probleem begon. Dat meerdere keren, helaas dat lukte niet er waren geen veranderingen aangebracht.

  Weet iemand hier wat het probleem kan zijn. Of tips hoe ik iets nog na kan kijken. Héél graag, mijn kleinzoon gebruikt de oude pc....

  Ik heb XP Prof, plus Norton Internet Security 2008.

  Ben absoluut geen pc expert, kan daar rekening mee gehouden worden. Als er uitleg wordt gegeven dan in voor mij begrijpelijke taal.

  Bij voorbaat bedankt, timo
   
 2. Heb je wel het modem even uit en weer aangezet nadat je de router aangesloten had ?

  Steeds als je een ander apparaat (computer/router/andere computer) aansluit moet je even het kabelmodem resetten. Dan pas accepteert hij een andere computer/router.
   
 3. Zoals ik ook in een ander topic aangegeven heb, als het met de tip hierboven van CeeS niet werkt is er toch iets met die router of de instellingen daarvan aan de hand. Het werk immers met de pc direct aangesloten wel, en met de router niet.
   
 4. Wil iedereen héél hartelijk bedanken, maar CeeS het klopt. Vreemd is het wel... De router is net als de computer ruim drie jaar. Maar hij is wel kapot.

  Zijn gisteravond er aan bezig geweest. Maar wat er ook gedaan werd, online kwamen ze niet.

  Zal een nieuwe moeten kopen. Nogmaals, aan ieder die tips heeft gegeven hartelijk dank.

  Groet, timo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina