1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Family7 in digitale basispakket van Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door amiboy, 3 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eh, Journaal24 zit, iig bij mij, gewoon in het pakket hoor. Kanaal 504. Kijk ik bijna dagelijks naar.

  Wat Family 7 betreft: zal ik zeker ook nooit gaan kijken. Maar goed, smaken verschillen. Zal dus persoonlijk nooit zeggen dat een kanaal de kabel niet op mag, al had ook ik liever andere kanalen gezien.

  Alleen nu wel eens kijken hoe dat kinderslot van de decoder werkt om te voorkomen dat onze aanstaande kleine al dat reli fundamentalisme kan zien. Bespaart ook wat ergernis bij het zappen. Vind persoonlijk zenders als Family7 aanstootgevender en slechter voor de opvoeding dan harde porno kanalen (die overigens, weest gerust, ook achter het kinderslot gaan. Moest deze optie dus toch al gaan uitzoeken).
   
 2. Journaal 24 is niet gratis, maar wel tot voor kort als verrassingszender bij alles in 1 ? Ik krijg E19 op de TV op 504!
   
 3. Eigenlijk off-topic hier, maar Journaal24 zit in het keuzepakket Kennis en Nieuws en is dus idd niet gratis in het basispakket. Maar het zit wel degelijk op de kabel. Met mijn Totaalpakket ontvang ik hem nml gewoon en kijk er dus vaak naar.
  Kortom: je vraag zou niet moeten zijn dat Journaal24 op de kabel moet (dat zit hij nml), hooguit dat hij gratis zou moeten zijn :wink:
   
 4. Inderdaad had ik Journaal24 graag gratis gehad i.p.v. Family7 gratis !
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jan 2009
 5. Punt is natuurlijk tweeledig: Ziggo (en ook andere kabelaars) willen analoog het liefst zo snel mogelijk uitfaseren. Nu zit Family7 in sommige gemeenten, met een waarschijnlijk nogal Christelijke programmaraad, in het analoge pakket.
  Om daar een hoop gedoe te voorkomen, plaatsen ze nu deze zender in het digitale basispakket en er ontstaat ruimte voor een stuk of 5 nieuwe digitale zenders als het analoge kanaal van Family 7 komt te vervallen.
   
 6. Hmm, snap nu beter waarom Family7 in het basis en niet het betaalpakket komt, zie deze reactie op het artikel in het Nederlands Dagblad:
  Kortom: Family7 heeft gewoon geld betaald om in het basispakket te komen.

  Dat verklaard ook waarom Family7 wel en andere zenders (SciFi, 13th street, BBC HD to name a few) niet: die andere zenders willen betaald worden. Niet betalen.

  Tja. Van mij zal Family7 iig geen cent krijgen, maar als er kennelijk mensen zijn die dat wel willen doen..... En hopelijk heeft Ziggo nu weer wat meer armslag om andere zenders die geld vragen ook op te nemen in het pakket.
   

 7. Ze hebben volgens mij, al ruimte gemaakt voor 25 digitale zenders.
  Maar wat krijgen we terug? Zenders waar iemand om vraagt, VOD (lekker betalen!) en zenders die ook in HD gaan uitzenden. Deze laatste heb ik geen problemen mee, dat is vooruitgang.
  Laat ze de gebruikers maar eens vragen wat die willen.
  Laat ons een top 5 van gewilde zenders maken. Ik ben dan best bereid om een euro meer te betalen, als ze die top 5 dan plaatsen. Ze kunnen hier zelfs een apart pakket van maken. Zo kan Ziggo ook doen waar ze goed in zijn: geld graaien!!!
   
 8. Volgens mij krijgen ze al genoeg binnen als je €3,- durft te vragen voor gratis livestream via internet http://www.family7.nl/ . Maar dan ondersteun je zel wel!

  Vroeger kwam ik weleens in een kerk, wie het meeste gaf in het zakje had het beste gereserveerde bankje met een plaatje en z´n naam erop.

  Zakkenvullers dus! Vandaar dat ik atheïst ben geworden.
   
 9. Ik ben blij dat Family7 weer terug is. Nu deze zender in de basispakket komt, gaan er nog meer mensen eerder op digitaal dan ze dat anders zouden doen. Voor deze mensen is het niet belangrijk scherper beeld want die hebben nog geen lcd of een hele kleine. Ja natuurlijk als je een liefhebber bent dan valt het ook op bij kleine lcd. Maar er is nog steeds een groep mensen die ook geen dolby surround op hun tv aangesloten hebben. Bovendien waarom zou je dan nog een extra kastje (schakel) erin bouwen. Ik heb een decoder over en deze heb ik aan mijn ouders gegeven. Nu vinden ze Geloventv en Omegatv geweldig. Ze hebben de tv dichtbij de aansluiting te zitten. En ze hebben sinds kort een kleine lcd maar ze zagen maar een klein beetje verschil. Het is dan hun oude tv kapot ging. Ook al is er sinds 16 september 2008 breedbeeld. Voor hun was er geen dringende behoefte om van de zwarte balken af te komen. Als het op deze manier wel lukt om digitaal te kijken! Des te eerder wordt analoog de nek omgedraaid.

  Ik ga geen vod decoder kopen als het ook kan opnemen of via internet gratis terug kan kijken!
   
 10. Het is vast en zeker dat sommige blij zullen zijn met de komst van Family7 in het digitale basispakket, ja voor sommige is het even slikken en hadden liever scifi of een andere zender gezien.

  Beetje off topic. Wel eens met het niet nemen van een VOD decoder. Waarom als je een PVR decoder heb of via internet naar www.uitzendinggemist.nl (publieke omroepen) http://www.rtl.nl/service/gemist/home/ (RTL) of http://www.sbs6.nl/web/show/id=73863/langid=43 (SBS) kan gaan. Weet je hoe makkelijk je een laptop kan doorlinken naar de tv?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina