1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Family7 in digitale basispakket van Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door amiboy, 3 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Laat ze dan na het verdwijnen van 3 voor 12 central, MTV2 ook maar weer terug zetten.
   
 2. Mijn opmerking heeft niets te maken met smaak maar met feiten. Bij @home is deze zender destijds verwijderd uit gebrek aan interesse.

  Vreemd genoeg is dat ook gebeurd met CBBC en CBeebies.

  Ik zie dus niet in waarom Family7 er nu opeens weer bij moet (er keek bij @home geen hond naar). Dan vind ik dat minimaal ook CBBC en CBeebies weer terug moeten. Anders is het echt een geval van met twee maten meten.

  Daarnaast zijn ook populaire zenders als Skynews en MTV2 ooit geslachtofferd zonder aanduidbare reden. Met alles respect wordt het toch tijd dat deze zenders ook weer terug gaan keren nu er extra bandbreedte is.
   
 3. Volgens mij wordt er niet gediscrimineerd, maar een mening gegeven. Het IS een fundamentalistische zender. Ik ben er vroeger wel eens met zappen langs gekomen en ik heb toen een programma gezien van Dr Dino. ZOek hem maar eens op op Internet. Das een gast die iedereen probeert wijs te maken dat de wereld geen miljarden jaren oud is, maar slechts 8000 jaar en dat de dino's dus samen met de mens geleefd hebben. Hij roept zelfs dat ze er nog zijn. Als dat geen fundamentalist is...
  Ik wil mij door geen enkele fundamentalist de mond laten snoeren. Wat mij betreft MAG hier dus geen slotje op.
   
 4. Die Gedanken sind frei, wer kann sie erraten,
  sie fliegen vorbei, wie nächtliche Schatten.
  Kein Mensch kann sie wissen, kein Jäger erschießen.
  Es bleibet dabei: Die Gedanken sind frei!
   
 5. En waar blijven 13th Street & Sci Fi Channel?
   
 6. Dat is een veel interessantere vraag. En ook Horror Zone. MTV2, Skynews, Cbeebies en CBBC.

  Met alle respect maar wanneer een zender als Family7 opnieuw een kans krijgt (terwijl de interesse voor deze zendere zeer laag bleek uit een onderzoek van nota bene @home) dan mogen we toch minimaal verwachten dat zenders welke we wel graag kijken ook terugkeren.

  Het beleid bij Ziggo is kennelijk zeer selectief en onwillikeurig.
  Immers uit het laatste uitlatingen van Ziggo over de verwijdering van CBBC en CBeebies bleek toch dat deze zenders waren verwijderd omdat er te weining interesse voor was?????????????????????????

  Mij breekt de klomp eerlijk gezegt. We krijgen juist de zenders die niemand wil en moeten steeds maar weer zenders als MTV2 en Skynews daar voor inleveren???
   
 7. Ach ja, zolang ze maar genoeg betalen gaat die zender er vanzelf wel op hoor ;)
   
 8. En dat is het punt waar het om gaat. Zolang een content-verstrekker maar betaald kan alles (in dit geval de nutteloze 'family7'). Als er wat op zou kunnen komen wat wellicht interessant is voor een groter deel van de kijkers (dus er moet voor betaald worden) kan er opeens minder... :wink:

  Gert.
   
 9. En dat is ook weer vreemd. Zo ontvangt Ziggo alleen maar geld van zowel de abonees als de zenders. Ik dacht dat ons abo-geld was ter dekking van de doorgifte (incl infra natuurlijk)
   
 10. Daar is toch niets vreemds aan? Had je bijvoorbeeld soms verwacht dat een zender als SUUS/ShopZo toegevoegd is omdat de kijkers dat zo graag willen? :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina