1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nasn >> espn ??

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door RedSox, 3 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb ooit ergens gelezen hier dat NASN is overgenomen door ESPN en dat NASN binnenkort een echte ESPN zal worden.
  Heeft iemand een idee wanneer dat is ?

  En zo ja, weet iemand ook welke ESPN we dan te zien krijgen - of dat dat misschien eentje is speciaal voor Europa.

  NASN zendt uit in een belabberde kwaliteit (en zelfs nog in 4:3) terwijl al het bron materiaal van veel betere kwaliteit is....misschien is het de compressie vanuit ziggo ? Geen idee, maar toen ik in de USA woonde had ik daar verschillende ESPN kanalen die in echt fantastische kwaliteit (niet eens 720p destijds) uitzonden.......

  Hopelijk krijgen we eindelijk één van de echte amerikaanse kanalen, en niet zo'n vreemde vogel als ESPN classic........nutteloze zender is dat zeg :)

  Thanks!
   
 2. Te lui om te zoeken en in een droomwereld............. maar dit terzijde.

  NASN Europe zal vanaf 1 februari (Superbowl Day) van naam veranderen en vanaf dan door het leven gaan als: ESPN AMERICA.

  Je leest het goed, van naam veranderen, want veel zal niet veranderen kwam programmering. Dus de mensen krijgen GEEN Amerikaanse versie te zien. Praise the lord voor dat, want anders had dat ingehouden dat vele sporten korter te zien waren op deze zender.

  Qua beeldkwaliteit heb je gelijk. Daar is men mee bezig en daarover zal ook op 1 februari een mededeling over worden gedaan.

  In Nederland zal ESPN America een officiële Lauch hebben te samen met de Superbowl Party: http://superbowlparty.nl/nederlands/index.htm

  :frons:
   
 3. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
 4. Ik heb een tijdje in LA en Boston gewoond, en het voordeel van zo'n echte ESPN zender zijn de samenvattingen en updates e.d.
  Er zijn per week zoveel wedstrijden dat je ze toch niet allemaal kan zien, en zo kun je toch het seizoen je favoriete team in de gaten houden.

  NASN bied veel te veel "niche" sporten aan, en dan is de spoeling weer dunner....ik bedoel, wie is er nu echt College Football aan het volgen ? Dat kost zelfs echte NFL fans in de USA al moeite :)

  Jammer..maar bedankt voor de info :)
   
 5. Oh, en Sport1 laat ook dat soort sporten zien....maar jammer genoeg is het maar een paar per week uit de hele competitie. Dan krijg je eigenlijk maar heel weinig te zien, en de kans dat jij je favoriete clubje te zien krijgt is wel hééééél erg klein.

  De Superbowl is qua sport echt geen bal aan....da's show...soort van feestje aan het einde van een mooi sport seizoen. Waarom zou je alleen dat laten zien ?

  Dat is net als mensen die nooit naar voetbal kijken, maar ineens wel in 't oranje de stad in trekken als Nederland in de finale staat :)
   
 6. Zoals ik al eerder zei, droomwereld.
  Dat was de VS en dit is Nederland c.q. de EU.

  Ik wist niet dat College Football een niche sport was, maar goed. Lijkt me dat de afgelopen weken dus eigenlijk volgens jouw weggegooit geld is wat NASN uitzend met al die BOWLS.

  Dat er op NASN geen samenvattingen zijn heb je helemaal gelijk in, maar daar is NASN ook niet voor opgericht. NASN is er om LIVE of in Delay volledige wedstrijden uit te zenden. En dat vanaf verschillende leveranciers vanuit Noord-Amerika.

  En updates krijg je genoeg, als je goed in de gids kijkt dan zie dagelijks NFL updates, MLB updates en van de College Sporten zijn die er ook. Dus je teams kan je zo makkelijk volgen.

  Als wij nu de Amerikaanse ESPN hadden gekregen, had ik dus niet op zondag lekker NFL wedstrijden kunnen kijken aangezien zij alleen maar de rechten hebben voor hun zondagavond wedstrijd. En zo zijn er nog meer voorbeelden.

  Voor mij en vele andere zijn wij wel blij met deze zender zoals die nu is.

  Over SPORT1 hoef je al helemaal niet te beginnen, want kijk goed in de gids en je ziet daar geen; NHL, NFL, MLB (op de WORLD SERIES na) en de College Sporten staan. SPORT1 zend NBA uit, maar NASN weer niet.

  Je mening is gerespecteerd, alleen moet je de feiten wel op orde hebben.
   
 7. Kleine side note: je wilt niet weten hoe versplinterd het rechtengedoe in de states is.
  NBA b.v. is te zien op: ESPN/TNT/CBS/ABC/NBC/MSG/+ wat anderen.

  Een ESPN zoals ie in de US te zien is hier op de kabel, kan je wel op je buik schrijven.
  Dat gaat nooit lukken met al die belangen: de franchises, de sponsors en reclame.
   
 8. Jouw reacties zijn nogal neerbuigend. Een denigrerende toevoeging maakt een beargumentatie niet sterker.

  Ik schrijf alleen maar mijn mening neer die is gevormd uit een persoonlijke voorkeur.

  En het maakt verdere "discussie" volgens mij zinloos -- jij staat in mij ignore list.

  Veel plezier met je frustraties,
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina