1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Levertijd Cisco

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door SayMr2Me, 2 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik zou graag willen weten wie van jullie recent een Cisco-decoder heeft besteld en hoe lang jullie moesten wachten op de levering.

  ik heb 8 december de bevestiging van ziggo ontvangen mbt mijn bestelling. ook heb ik gebeld en het zou er eerst voor kerst zijn, na nog wat loze beloftes die niet zijn nagekomen heb ik vandaag weer gebeld nu blijkt dat ie pas op 30 december bij de "leverancier" is besteld en dat het nu NOG tien werkdagen duurt. iedere medewerker (stuk of 4) zegt dat de vorige collega geen correct (lees eerlijk) antwoord heeft gegeven en dat hij echt eerlijk is.

  is dit de normale gang van zaken?
  op deze manier kan ik de Cisco beter in de winkel gaan kopen :evil:
   
 2. Tja, er is al eerder een draadje geweest over de lange wachttijd mbt de cisco. Nu heeft ziggo ook nog een testtraject voor de cisco gestart, dus dat zal de levertijd waarschijnlijk niet ten goed komen :cry:.
  Je kunt hem natuurlijk zelf bij de mediamarkt halen. (er zit bij de mm trouwens geen smartcard bij).
  Je kunt hem dan gelijk gebruiken.
   
 3. Helaas erg herkenbaar. Ik herken je verhaal: telkens zegt de HD dat hij onderweg is en dat terwijl hij nog niet eens verstuurd is.

  Bij mij heeft het al met al ruim een maand geduurd.

  Eén troost: in incasseren zijn ze nog trager. Er is voor mijn Cisco (ontvangen in juli) nog steeds geen geld geincasseerd.
   
 4. Mijn Cisco had ik besteld op 18 december en al voor de kerst in huis. Het kan dus ook héél snel gaan bij Ziggo. Overigens heb ik hem telefonisch besteld via de "bel-mij-nu" optie op de website, misschien maakt dat nog uit?

  Hoop dat ze met afschrijven net zo traag zijn als bij xahmol :wink:
   
 5. dit zijn enigzins uiteenlopende reacties.

  ik kan weinig anders doen dan afwachten dus ik zal zeker laten weten als de Cisco binnen is :oyeah:
   
 6. na nogmaals bellen word volgens de helpdeskmedewerker dinsdag de 13e de decoder bezorgd...


  ik ben benieuwd :roll:
   
 7. vandaag tnt aan de deur geweest met de cisco. maar helaas, ik stond op het ijs. maandag komt tnt weer. komt goed uit want morgen wordt het ook schaatsweer :-)
  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)
   
 8. wanneer heb je 'm besteld?
   
 9. Nou ja besteld, ik heb me aangemeld voor de kerst en 29 dec het geld overgemaakt. Toen de eerste werkdag in 2009 een mail gehad dat het geld was ontvangen en dat ze de tweede week van jan 2009 zouden worden uitgeleverd. Afgelopen vrijdag een correctie-mail ontvangen dat het volgende week zou worden maar vandaag (10 jan) stond TNT al (voor niets) voor de deur. Dus redelijk snel vind ik. Alleen jammer dat ik m de zondag niet kan uitproberen. Maar daar maak ik maandag gewoon even tijd voor. Op zich geen klacht dus dat ik hem te laat heb. Ik zie hem vanzelf wel komen. Ben tenslotte de enige niet die hem besteld heeft.

  grt ZW.
   
 10. Als ik je goed begrijp die jij dus mee aan de test. SayMr2Me heeft volgens mij de cisco via het gewone kanaal besteld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina