1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

floppy DTV

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door edwinhagers, 1 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat ziet er ook nog wel aardig uit... Helaas is er alleen nog ondersteuning voor Windows MCE(Wat FloppyDTV wel heeft).
   
 2. Ik heb zon ding gehad in mijn mediacentertje, en in eerste instantie lijkt het makkelijk maar blijkt dat je al snel de volledige guide mist (of niet klopt)

  Maar het vervelenste was dat opnemen via de timer nogal een risico was, aangezien de pc dan in standby gaat en het maar de vraag was of alles na uit het standby komen nog goed werkte.

  Ik heb toen toch snel een Humax PVR gekocht, en deze draait nu al 2 jaar zonder ook maar 1 programma te hebben gemist.

  Maar het antwoord op je vraag is JA, het werkte !
   
 3. Ik gebruik zelf al een tijd een mediacenter met 2 floppy dtv (DVB-C) tuners. Met Windows Mediacenter is de EPG inderdaad niet altijd kloppend. Dit komt omdat dit via internet wordt geupdate.
  Maar sinds een maand gebruik ik MediaPortal als mediacenter en dit werkt gewoon veel beter. De EPG wordt nu via de kabel doorgegeven en ik kan nu eurosport in HD kijken zonder dat ik daar extra voor betaal.

  mijn advies is dan ook dat je beter MediaPortal kan gebruiken ipv Windows Mediacenter :grin:
   
 4. Gewoon je PC niet in standby laten gaan. Werkt veel beter. En een goede energiezuinige HTPC verbruikt aan nauwelijks meer dan de Ziggo decoders in standby.
   
 5. Als je je HTPC goed configureerd, gaat hij niet in standby (of slaapstand) als er iets wordt opgenomen. Tenminste dat is nooit bij mij gebeurt. Niet met Vista Mediacenter en niet met MediaPortal
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina