1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke HardDisk recorder zit bij Alles-in-1 pakket (merk/type)

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door sumie, 30 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Klopt... geen melding over Humax of Samsung.
   
 2. Dit zou inderdaad wel kunnen maar volgens de telefonische helpdesk krijg je dan niet de 100,- korting. Nu weet ik niet wat een decoder in de winkel kost. Misschien ook wel 229,- maar als ik via kieskeurig.nl zoek kan ik geen van beide modellen vinden voor 229,-

  Ik heb dus nu de knoop doorgehakt en via de website het alles-in-1 pakket besteld en laat me nu verrassen welke decoder het wordt :? (een soort late Sinterklaas surprise :wink:)

  Ik ben trouwens heel erg benieuwd hoe Ziggo bevalt en of mijn keuze de juiste was.
  Want als ik sommige berichten hier op dit forum lees wordt ik niet echt vrolijk van, maar goed, ik wacht af.
   
 3. Ga positief het nieuwe jaar in!:grin:
   
 4. Of de kritiek van The Doman nou helemaal terecht was of niet (volgens mij wel, zoals je zelf ook al toegeeft), deze reactie vind ik toch wat overtrokken. Als de afdeling verkoop op deze manier met huidige en toekomstige klanten omgaat is het tijd voor een cursus Doe en Denk Richting Klant

  Ook deze toon draagt weinig bij aan de sfeer op dit forum. Omdat je aangeeft van Ziggo te zijn heb je daar zelf een grotere verantwoordelijkheid dan een gemiddelde bezoeker. En dan moet je soms incasseren.
   

 5. Ja en nee. Ze hebben het aardig verborgen, maar het is wel te vinden:

  Helemaal onderaan de pagina staat een link naar overige gecertificeerde ontvangers: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/gecertificeerd
  Op deze pagina staan de harddiskrecorders beschreven:

  Humax iPVR9200C: Met deze digitale televisie harddisk recorder ...
  Samsung DCB-850R: Met deze digitale televisie harddisk recorder ...
  Uit dat stukje tekst moet je dus concluderen dat dit de recorders zijn die in het pakket kunnen zitten.

  Complex ja, onvindbaar nee. :lol:
   

 6. Hallo,

  het is inderdaad zo dat het niet iets meeneemt qua sfeer op de forum. Maar besef wel dat als men iets zegt door iemand te helpen het bijdehand gedoe ook wel irritatie kan geven, want helpdesk medewerkers zijn ook mensen.

  In ieder geval wil ik dan toch mijn excuses geven als ik voor bepaalde mensen verkeerd ben overgekomen. Dat was namelijk niet mijn bedoeling.
  Het geen bedoel ik dan ook voor waar mijn opmerking voor bedoeld was.
  Mijn excuses ervoor.

  Helaas ben ik met the crouch eens, door op de website te kijken kun je veel informatie over dtv ontvangers vinden. Echter is de site niet echt overzichtelijk wat betreft dus deze informatie. Ik weet ook en hoor ook van klanten die niet echt uitkomen met de website als ze iets willen vinden. Meestal leg ik ze dan ook tot op de puntjes uit hoe zij op deze pagina kunnen komen. Ik weet dat de website nog aangepast zal worden, mjah helaas is afwachten het enige wat ik kan vermelden.

  Maar goed, als men een allesin1 pakket wilt en ook de decoder wilt kiezen, waarbij je dus tot 100 % gaat en krijgt wat je wilt. Dan kan men het beste de allesin1 pakket bij de dealer (elektronische dealer) ophalen.
  Middels dit dan de enige manier is om een (echte) eigen keuze te maken.

  Hopelijk weet jij nu voldoende over deze onderwerp, mocht je nog onduidelijkheden hebben of vragen, dan hoor ik het (en ook de rest van de forumleden neem ik aan) graag.


  Ik wens jullie allen nog een voorspoedig en een gelukkig 2009 !!!

  mvg

  carrizo
   
 7. De decoder is binnen en het is ....... een Humax

  Kreeg gisteren mijn decoder thuisgestuurd en het is toch een Humax geworden. Grappig, want op mijn bevestigingsbrief van Ziggo staat wel de Samsung vermeld ;-) Maar wat ik hier op het forum heb begrepen schijnt de Humax toch de voorkeur te hebben boven de Samsung, ik ben benieuwd.

  Maandag a.s. komt de monteur alles installeren en dan 'kijken' of alles werkt.
   
 8. Maandag? Dat is wel lang, dat is wel jammer, want toen we in de winkel 42" FULL HDTV bij Harense Smid gekocht, kochten we ook Humax decoder. Volgende dag werd alles bij thuis afgeleverd EN en installateur van Harense Smid heeft alles geinstalleerd. Humax decoder werkte meteen goed. Daar hadden we geen @Home man voor nodig.
  Tot maandag op een spannende beleving wachten vind ik echt schandalig, hoor. Zo lang kan ik niet eens volhouden. Daarom vind ik voor jou wel jammer. :cry:
   
 9. Als een monteur langs komt om "alles" te installeren, mag je er van uitgaan, dat dit niet -alleen- de digitale decoder betreft, maar internet en telefonie.


   
 10. Hoezo lang?
  Ik had mijn installatieafspraak al begin januari gemaakt voor maandag a.s.
  En gisteren kreeg ik de decoder thuisgestuurd. Dus alles verloopt nog volgens schema :-)

  En ik ben echt niet zo (digi)TV verslaafd dat ik niet nog eventjes kan wachten :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina