1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

POLL:Cisco tov de nieuw uit te komen Humax HS-PVR

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door pr123, 28 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ok, duidelijk. Dus dat ding heeft de beroemde kabelboer-cam, zoals evt wel/niet gecodeerd opnemen en kunnen bepalen wat je evt wel of niet kan opnemen en dat stuurbaar door de kabelboer. Maar ik begrijp je antwoord.

  Gert.
   
 2. deze ontvanger is samen met Ziggo ontwikkeld en getest zoals we dat we dat met alle gecertificeerde ontvangers doen. Als je dit forum verder had doorgespit dan had je het antwoord al eerder kunnen vinden.
   
 3. bedankt, had ik nog niet gelezen :oops:
   
 4. USB Ext2/3

  Ik heb dit ook geprobeerd maar als ik een USB memory stick, geformateerd met Partition Manager 9.0 op ext2, in de front USB steek dan zegt de PVR "kan device niet lezen, formateer ext2/3 of FAT16/32"o.i.d. Hoe kan dat?

  Ext3 werkt wel maar is beduidend langzamer.
   
 5. Is er al iets meer bekend over het verschil met de humax 5050c. Iemand die beiden heeft gebruikt? Gaat me dan voornamelijk om het verschil in beeldkwaliteit.
   
 6. HUMAX iHDR5050c

  Ik heb net deze decoder gekocht.
  Ik hoopte dit toestel te gebruiken als media player voor met het netwerkinterface. Dit werkt enkel voor photo en muziek, niet echt boeiend.
  Ik hoopte ook de SCART VCR te kunnen gebruiken als input van mijn satelietdecoder voor opname.

  Het netwerkinterface werkt goed met ftp, alleen is het formaat met hmt, mts, ts extensies is niet bruikbaar op de PC , en ik kan deze bestanden niet maken.
  Ik kan ook geen opname doen van de SCART ingang. Ik kan alleen de SCART ingang gebruiken om het beeld via de andere SCART op TV te brengen.
  Dus, opletten met hoge verwachtingen.
  Heeft iemand ervaring met het netwerk interface van Cisco 8455DVB . Zijn formaten van PC's te spelen op de Cisco 8455DBV ?
  groeten
   
 7. Als je eerst even op de site van humax had gekeken, dan had je deze teleurstelling kunnen voorkomen.

  Ja, de cisco heeft geen netwerkinterface. Tenminste geen aktieve.

  Nee dus
   
 8. Hoi.

  Ik heb de cisco gehad en heb nu de humax 5050c.
  Er is een verschil van dag en nacht. Had de samsung hd tuner, waar ik erg tevreden over was, qua beeldkwaliteit. De cisco haalt het niet. Onrustig beeld met veel gefriemel in beeld, wazige kleuren, zelfs in hd.
  Dacht eerst een maandag product te hebben, maar ook na het omruilen voor een tweede exemplaar merkte ik geen verschil. Aangezien op mijn postcode de itv toch niet werkte heb de cisco omgeruild voor de humax.
  PERFECTE beeldkwaliteit! Nog beter zelfs dan de samsung. Haarscherp, ook op sd kanalen, prachtige kleuren, rustig beeld. Ik wil hem niet meer kwijt.

  PS ook het zappen is een verademing, cisco moet je wel heel veel geduld hebben, de samsung iets minder, maar deze zapt net zo snel als "normale" tv.


  QUOTE=neapow;159115]Is er al iets meer bekend over het verschil met de humax 5050c. Iemand die beiden heeft gebruikt? Gaat me dan voornamelijk om het verschil in beeldkwaliteit.[/QUOTE]
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina