1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

POLL:Cisco tov de nieuw uit te komen Humax HS-PVR

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door pr123, 28 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Lees dit bericht: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=140167&postcount=91

  Hieruit blijkt dat de CISCO met zijn VOD vanaf maart 2009 totaal andere content zal kunnen ontvangen dan de nieuwe HUMAX HD-PVR: "Ueber-Premium"... en uiteraard tegen extra betaling en logischerwijs met een zeer restrictief beleid mbt kopieeren, USB en ETH.

  Zoals eerder geschreven is een vergelijking van de CISCO en HUMAX een tussen appels en peren: verschil van content, technologie en doelgroep.

  @pr123: is wel DVB-T. Ik weet niet of in AUS DVB-T met hogere bandbreedte dan in NL (Digitenne) wordt uitgezonden. Anders lijkt het me wel overkill. En ook al is de prijs van de nieuwe HUMAX nog niet bekend, dan verwacht ik toch een veel betere prijs/prestatieverhouding.
   
 2. ja ik weet het, maar het is natuurlijk wel het begin waar we uiteindelijk naar toe gaan
  is wel een goed idee, alles in een
   
 3. Ook al zou ziggo hem zelf niet gaan leveren, hij is wel degelijk geschikt voor het ziggo netwerk. De test is ook uitgevoerd met een ziggo kaart. En je kunt hem nu al reserveren bij een aantal winkels waarvoor onder aan de review reclame gemaakt wordt.
   
 4. Ziggo-kaart? Je bedoeld waarschijnlijk de ziggo-cam (firmware) die in dat ding gaat komen. Zonder de goedkeuring van de kabelboer en zonder de mogelijkheid van een externe cam (alphacrypt/cccam) gaat die doos niet werken op de kabel.

  Gert.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 jan 2009
 5. Heb jij het wel over de Humax iHDR-5050c?
  Uit de (p)review:
  De installatie van de iHDR-5050c was werkelijk een fluitje van een cent. Ziggo smartcard in de voorkant schuiven, stroom aansluiten en aanzetten waarna meteen Nederlands al menutaal kon worden ingesteld. Na het invoeren van de frequentie en het netwerkid voor Ziggo werden alle TV en radiozenders razendsnel binnen enkele seconden gevonden
   
 6. Ik had het over je opmerking:
  Als de kabelboer dat ding niet gaat leveren dan gaat ie ook niet werken zonder de "beroemde" firmware van de kabelboer in dat ding.

  Gert.
   
 7. Zo bedoelde ik het niet, maar zo kan je het lezen.
  Hij moet uiteraard goedgekeurd zijn door ziggo, maar daarmee hoeft ziggo nog geen leverancier van het apparaat te zijn.
  Op de site van humax:
  http://www.myhumax.nl/
  staat dit:
  Geschikt voor de ontvangst van in HD-kwaliteit uitgezonden programma’s van Ziggo, CAIW, DELTA, Kabel Noord en diverse andere kabelnetten
  en daar was mijn opmerking op gebaseerd.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina