1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Fluctuaties in snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door wout886, 27 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. en nu ga jij het tegendeel zitten beweren van wat Cees net zei ?! :schater:
   
 2. Doe eens een search op internet. zoek en gij zult vinden. Het verschil tussen europa en amerika komt voor uit het feit dat binnen amerika NTSC word gebruikt en binnen europa PAL voor tv signalen. Dit maakt de indeling en het frequentie gebruik anders. De indeling en bandbreedte per kanaal verschilt dan ook tussen docsis en eurodocsis. Eurodocsis heeft een iets hogere bandbreedte per kanaal en kan dus ook in theorie een iets hogere snelheid halen per kanaal dan de tegenhanger docsis.

  Voor degenen die hier geinteresseerd in zijn en wat leesvoor willen, even klikkie doen.
   
 3. ff een voorbeeld wat Google vind....
  Searching......>>>>> Searching >>>>>>

  Result:\>
  Kabelinternet wordt een stuk sneller

  Kabelaar Ziggo wil dit jaar internet aanbieden tegen snelheden van 30Mbps tot 40Mbps. De nieuwe DOCSIS 3 standaard moet volgend jaar zelfs een downloadsnelheid van 100Mbps mogelijk maken. :oyeah:
   
 4. nou moet je er niet omheen gaan zitten kletsen,Cees beweert net dat euro docsis niet bestaat of in ieder geval "ik heb het niet" maar de HD beweert van wel.
   
 5. Even linkje hierboven bekijken wat ik hierboven geplaatst heb. Zit wel degelijk verschil tussen docsis en eurodocsis, ook in de max snelheden die behaald zouden kunnen worden. :)

  Niet te snel oordelen. Het word allemaal onder 1 noemer gebruikt, maar verschilt wel degelijk van elkaar. Het is niet direct fout, maar evenmin is het 100% goed.
   
 6. Tussen bestaat niet en dat jij het mogelijk nog niet hebt zit nog een wezenlijk verschil.

  Ja Docsis en eurodocsis bestaan beiden, vallen vaak beiden onder de noemer Docsis, maar verschillen wel van elkaar. En nee, het overgrote deel van het Ziggo gebied draait nog op eurodocsis 2.0 en moet nog geupgrade/gemigreerd worden naar 3.0
   
 7. Zoals wel vaker ligt de waarheid in het midden. Het netwerk wordt geschikt gemaakt voor ED3. Als klant heb je er pas wat aan als je ook een nieuw modem hebt.
   
 8. Daar heb je absoluut gelijk in. Daar zit ook verschil in, de frequenties verschillen tussen de Euro en de gewone Docsys, probleem is inderdaad net zoals je zelf al zei dat men de termen (danwel niet kent) danwel niet goed gescheiden houdt. Men gebruikt ze in de media inderdaad vaak door elkaar heen. Vandaar wellicht de verwarring voor hen die de materie niet (goed) bezitten.... :)
   
 9. Eurodocsis, docsis 3.0,docsis 2.0,werkzaamheden, vervanginging oude apparatuur, provisioning het is is allemaal leuk. Maar is er ook iets wat helpt tegen de fluctuaties in snelheid. IK zie na alle activiteiten geen verbetering. Is er iemand die iets zinnigs kan zeggen over de fluctuaties in snelheid, waar het hier uiteindelijk om gaat
   
 10. Vanavond weer problemen..de werkzaamheden van vannacht hebben geen goed gedaan

  gr Barry
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina