1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo schrapt 8 analoge zenders

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door mandersp, 23 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Onbetaald is het niet, maar als je digitaal gaat kijken krijg je voor het zelfde geld (Eur. 15,90) 60 digitale i.p.v. 30 analoge kanalen.
  Dus ik snap de klagers niet zo erg. OK, je moet nog wel een decoder aanschaffen.
   
 2. Ik wel, zoals BertK als voorbeeld aangeeft: Sat1 zit wel in het analoge abo maar als je hem digitaal wil zien moet je een extra pakket nemen. Lijkt me niet logisch. En dan vergeten we de prijs van de decoder nog even.

  Gert.
   
 3. Kan je maar op 1 punt in huis naar kijken, + weer een kast(je) a raison € xxx , met alle problemen zie maar internet + telefoon hoezo gratis (maar hoelang nog ?) straks MOETEN we allemaal naar digitaal, moet je extra betalen voor analoog, lang leve ZIGGO.

  HETnet is PET, nee ZIGGO is pas PRET.
   
 4. Lang niet in heel nederland hoor, misschien alleen in bepaalde delen van de grensstreek (?)
   
 5. Klopt: in Kerkrade bijvoorbeeld wel in Z1 analoog, maar weer niet in Twente Z1 analoog/digitaal.
   
 6. Aha, blijkbaar in het voormalige @Home pakket, want bij Casema hadden we die niet. Hier zitten m.i. alle te ontvangen analoge zenders ook in het digitale basispakket, uitgezonderd lokale TV.
  Analoge verspreiding heeft, hoe je het ook bekijkt, z'n langste tijd gehad. Dat is niet alleen bij Ziggo het geval, maar bij alle kabelbedrijven.
  Ook de landelijke analoge zenders zijn immers ook al een tijdje geleden uitgeschakeld. De prijs van een decoder is een eenmalige uitgave, vaak voor een actieprijs van 15 of 39 euro. Als je overgaat op Alles In Een is tie zelfs gratis.
   
 7. Tja, persoonlijk vind het het prima dat er bandbreedte wordt vrijgemaakt, echter men moet ook denken aan de oudere generatie welke het digitaal, HD enz niks intereseert.
  Bv mijn moeder op leeftijd, zij kijkt bijna enkel duitse zenders, m.n. SAT1. Zouden ze deze schrappen zal ze een decoder moeten aanschaffen en een totaalpakket. Als je een beetje op de centen moet letten kan dit toch veel geld zijn.
  Ik zie het mij al aan haar uitleggen:?. Oja, en niet te vergeten dat ze weer met een afstandsbediening opgezadeld wordt.
   
 8. Niet iedereen heeft een top-baan! Dus niet iedereen kan de aanschaf van dergelijke luxe betalen. Het zou goed zijn dat ook eens mee te nemen in je betoog!
   
 9. Hmm dat heeft niks met een top-baan te maken hoor..

  Ik bedoel voor paar 10tjes heb je teggenwoordig al een ontvanger op marktplaats.. ziggo zelfs heeft om de zoveel tijd wel weer een actie..
  Dus meer dan 50,- hoeft een ontvanger niet te kosten.


  We kunnen moeilijk over 50 jaar nog steeds analoog beeld doorsturen omdat er mensen zitten te zeuren dat het te duur is.. of dat ze het niet nodig hebben..
  Alles wordt digitaal.. kijk maar rond in je huis.
  Van mij persoonlijk kan het allemaal niet snel genoeg gaan.. maarja ben dan ook zelf wel een gadgetfreak. En ben maar student.. dus die top-baan kan je wel vergeten.
   
 10. Wanneer je alles in 1 hebt betaal je onbewust dus meer voor je digitale zenders...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina