1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

zeer slechte Klantenservice

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door macjack, 23 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat is u aan het stuiteren in uw betoog, heeft u laatst de helpdesk van Ziggo nog gesproken?

  Vergelijk nou geen appels met peren dat doen de andere ook niet, je trekt het jezelf allemaal persoonlijk te veel aan en je bent beslist geen Ziggo toch? Zet een eigen schoteltje neer en ontvang minstens 2000 TV kanalen voor nop, daar kan niks tegenop en ook niet qua beeld kwaliteit. Zoals in je voorbeeld wil ik geen telefoon thuis, als iemand mij moet hebben dan bellen ze mobiel en ben ik zelfs op mijn vakantieadress bereikbaar. Wie wil er nog met "mijn huis bellen" via die Ziggo of KPN aansluiting, het is zo verouderd en zeer begrijpelijk dat het bijna gratis is.

  Nu kun je alles wel van Ziggo pakken maar bedenk wel dat de gasleiding en de coax kabel die door je muur naar binnen komt uiteindelijk heel wat duurder is geworden. Betreffende het opzeggen is het maar beter dat Ziggo geen lange contracten aanmaakt want zelfs het opzeggen ging herhaaldelijk mis zoals elders in dit forum geschreven staat. Laat ik het zo stellen, als de andere aanbieders nou iets maken dat iedereen net zo makkelijk kan overstappen zoals het met groene stroom het geval is dan vrees ik dat er veel klanten bij de verschillende ISP's gaan overlopen/verhuizen.

  Ok het is goed aangegeven dat XS4ALL ook niet zo super is, maar een Download Snelheid: 20 Mbit/s - Upload Snelheid: 1024 Kbit/s - Contractduur: 1 Jaar van Telfort is dan het volgende schaakstuk dat ik naar voren schuif. Uiteraard gaan we er vanuit dat de helpdesk van Telfort net zo slecht is als die van Ziggo, mogelijk heeft de helpdesk van Telfort ook geen muziek :oyeah:

  De kosten ook niet onbelangrijk: € 24,95 p/m - Nu de eerste 6 maanden voor maar € 19,95 p/m! Oeps 6x 19,95 + 6x 24,95 = € 22,45 p/m!

  :schater:
   
 2. Het moge toch bekend zijn dat alle aanbiedingen van ADSL de maximale snelheid is die alleen te halen is als je naast de centrale woont. Dus ADSL snelheden met kabelsnelheden vergelijken is altijd de vergelijking tussen appels en peren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina