1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

zeer slechte Klantenservice

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door macjack, 23 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zolang mensen puur hun negatieve ervaringen blijven uitkotsen lijkt het dat het bedrijf alleen maar slecht is.
  Helaas missen we al die vele, veel meer dan de negatieve, positieve ervaringen waardoor het beeld zeer scheef is.

  Ok, als ik een klacht heb dan uit ik dat ook graag en dan vergeet ik even dat ik slechts een druppel ben uit de hele emmer met vooral goede ervaringen.

  Als ik terugkijk naar de MK helpdesk dan is Ziggo wel wat minder helaas. Wat MK heeft opgebouwd is binnen één dag om zeep geholpen en dat is beslist onmogelijk.

  Ik houd het er voorlopig op dat alle klachten die er nu liggen er altijd al waren maar waren deze verspreid over drie bedrijven waardoor het minder opviel. Nu het samengesmolten is tot een Ziggo lijkt het probleem, eigenlijk meerdere dus, vele malen erger.
   
 2. Over de helpdesk medewerkers zal je mij zelden of nooit horen klagen.
  Behalve misschien over die enkele rotte appel.

  Wat er aan de helpdesk mankeert zijn de regeltjes die vanaf boven zijn op gelegd.

  Zoals het niet mogen geven van een ticket nummer waar onder je klacht in het systeem staat. Je kunt dus nooit controleren of je klacht echt is door gegeven
  Het niet mogen door verbinden met de afdeling wijzigingen of met de technische dienst.
  En zo zullen er wel meer voorbeelden te noemen zijn.

  Harry
   
 3. Het ontevreden zijn over de klantenservice moet je positief zien, ze kunnen alleen maar beter worden. :wink:

  Dat maakte ik er ook uit op, hij belde op het verkeerde moment en wellicht met de verkeerde persoon.

  Waarom geen Opera: http://www.opera.com/

  De Ziggo medewerkers doen allemaal hun best daar kunnen we van uit gaan, ik blijf samen met jou mijn best doen niet te bellen. :giveup:

  Er wordt van elke klacht en melding wel een note aangemaakt althans dat is mijn ervaring, de andere helpdeskers die ik daarna moest bellen waren deels wel op de hoogte van de eerdere gemaakte afspraken en gesprekken.

  Ze werken niet meer met ticketnummers zo werd me verteld maar het alternatief is hetzelfde toch!
   
 4. Ik heb alleen maar negatieve ervaringen met de helpdesk gehad jaren lang dus kan ik geen positieve ervaringen hier gaan melden want dan zou ik liegen.
  En ik lees nu nog steeds veel te veel negatieve ervaringen van mensen dus er is niks veranderd in die 5 jaar want zo lang heb ik al producten van @home.
  Natuurlijk zullen er wel enkele goede medewerkers tussen zitten mar die heb ik helaas nooit aan de lijn gehad.

  Punt.
   
 5. daar hoef ik mijn best niet voor te doen, lukt zo ook wel.:wink:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 dec 2008
 6. muziekjes

  Ja. Ik weet zeker dat het bij een andere provider beter is: XS4ALL. Daar geven ze altijd een goed inschatting van de wachttijd, zijn ze altijd vriendelijk en geduldig en krijg ik altijd een goed antwoord of oplossing. Als ze het niet weten, verbinden ze door of bellen ze terug. En aan het begin krijg je de vraag: "Wilt u muziek? Toets dan 1." Geen muziek, dan hoor je gewoon de telefoon overgaan. Dat is toch niet moeilijk te regelen? Het kan dus wél, een klantvriendelijke Klantenservice. Waarom zou ik dat van Ziggo dan niet mogen verwachten?
   
 7. Voor XS4ALL betaal je dan ook wat meer. En als je de specificaties gaat vergelijken dan krijg je minder voor meer geld. Als XS4ALL echter zoveel beter is, waarom stap je dan niet over?
   
 8. als het daar het paradijs is wat let je dan op over te stappen? Kun je in de wacht staan zonder muziek! Wat wil je nog meer?:eek:
   
 9. Dat hoeft niet waar te zijn, XS4ALL 8 Mbit/s - 1Mbit/s kost slechts € 39,95 en Ziggo Z3 is maximaal Down 15 Mbit/s en upload: 1.5 Mbit/s voor € 47,95 per maand.

  Nu gaan we geen appels met peren vergelijken uiteraard maar die 15 Mbit / 1.5 Mbit is ook niet 100% zeker dat we die halen. Net even speedtest.nl aan het werk gezet en zie daar; Down: 10818.4 KByte/sec en Up: 128.1 KByte/sec.

  Hoe liggen de verhoudingen van XS4all zoals deze aangegeven staan, ik ga er vanuit dat het de snelheid is die je maximaal kunt halen. Internet is een snelweg voor computers en dus ook voor XS4ALL, is het wat drukker dan sta je in de rij die doorgaans heel snel weg kan zijn.

  Als je met XS4All de beloofde Download van 8 Mbit/s en Upload 1Mbit/s echt haalt dan is de opmerking van Excalibur een goed advies en stap je mooi over naar iets dat i.p.v. duurder juist goedkoper is.
   
 10. Ziggo Alles-in-een Plus = 49,95 (radio/tv, internet en telefonie. 10Mbit down, 1,5Mbit up)

  Bij XS4ALL heb je voor 39,95 enkel internet (8Mbit down, 1Mbit up), en moet er nog tv en telefonie bij om een vergelijkbaar product te krijgen.

  Een kwalitatief *** optie voor tv, maar wel de goedkoopste is KPN Digitenne a 6,95 (uit mijn hoofd), tel daar nog 5,- bij voor telefonie bij XS4ALL en je komt alweer op een totaal bedrag van 51,90.

  Dus 1,95 duurder als een Ziggo Alles-in-een plus pakket en daar krijg je het volgende minder voor:
  - 2Mbit lagere download
  - 0,5Mbit lagere upload (dit is een 1/3 minder!)k
  - Je zit voor een vergelijkbaar bedrag bij KPN Digitenne wat kwalitatief gewoon erg slecht is. Wil je een kwalitatief vergelijkbaar tv product ben je gewoon nog wat meer kwijt en loopt het verschil nog meer op.

  Dan moet die helpdesk ook wel HEEL erg veel beter zijn om dat te compenseren. XS4ALL is duurder, kan je gewoon niet omheen, en je krijgt er minder voor. En persoonlijk heb ik geen problemen met Ziggo, alles werkt zoals het moet werken, geen storingen, en ik haal 24/7 de snelheden die ik zou moeten halen. Er is een klein probleempje geweest met mijn order (liep niet door) en die is na contact met de helpdesk binnen 8 dagen goed opgelost en dit is inclusief het weekend wat ertussen zat. Ook vriendelijke en goed geholpen. En over XS4ALL, ook hier hoor ik de laatste tijd wel wat mindere dingen over de helpdesk en de dienstverlening in het algemeen.

  EDIT: XS4ALL bied enkerl nog jaar en 2jaarscontacten, bij Ziggo is het mogelijk per maand op te zeggen. Is ook een stuk service en klantgerichtheid in mijn ogen aangezien mensen het liefst geen contracten meer willen aangaan over het algemeen en willen kunnen overstappen/opzeggen wanneer zij dat wensen en niet wanneer de provider dat wenst.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 dec 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina