1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

zeer slechte Klantenservice

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door macjack, 23 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben erg ontevreden over de Ziggo Klantenservice. Ik probeerde achter de status van mijn Interactieve TV aanvraag te komen. Moest me eerst door een zeer ingewikkeld keuzemenu heen werken, waarbij ik meerdere keren voor 'Status aanvraag' moest kiezen. Vervolgens 13 minuten wachten terwijl Tom Jones ('Sex Bomb') en de Bee Gees in mijn oor tetterden. Waarom kan die muziek niet uit??? Toen eindelijk een jongen aan de lijn, die bijzonder weinig behulpzaam was. Hij kon zien dat mijn pakket was verstuurd en "dacht dat ik het waarschijnlijk wel één dezer dagen zou krijgen". Op mijn klachten over de lange wachttijd en de muziek reageerde hij lacherig. "We moeten het doen met de muziek die we krijgen," zei hij.
  Ik heb in tijden niet zo'n slechte ervaring gehad met een klantenservice. Kan Ziggo in elk geval niet zorgen dat ik al mijn gegevens online kan raadplegen? Scheelt hen geld en mij heel veel tijd en ergernis. Verder voel ik me als klant die ruim 400 euro besteedt bijzonder slecht behandeld. Moet ik toch maar op zoek naar een andere aanbieder?
   
 2. Over de helpdesk heb ik niets te klagen, altijd vriendelijk te woord gestaan.
  Volgens mij heb je gewoon een verkeerd persoon aan de lijn gehad, dat heb ik hier wel meer gelezen.
  Ja, die wacht muziek moet je maar even doorheen.
  Maar de service/vakkundigheid kan beter.

  Ik heb de helpdesk net gebeld (25 minuten was ik kwijt), op mijn vorige factuur stond een bedrag van 19.94 onder Aanvullende-diensten (TV digitaalcorrectie) dat ging volgens de helpdesk over een telefoon nummer wijziging, maar die heb ik niet gehad, dus dat bedrag krijg ik terug.

  Op mijn nieuwe factuur stond 46.35 voor Internet Z3, ook dit heb ik niet en het geld krijg ik terug.

  Ook wacht ik nog op zo'n 120 euro van onterecht afgeschreven Internet 12000 abonnement welke ik ook niet had, dit zit nog in de Ziggo molen.

  We wachten af...
   
 3. Ik heb al jaren geen problemen meer met de helpdesk maar dat komt misschien omdat ik die ook al jaren niet meer bel. Als er zich een probleem voordoet probeer ik het via dit forum opgelost te krijgen, lukt dit niet heb ik pech maar tot nu toe is het nog steeds gelukt:wink:
  Er lezen meerdere Ziggo medewerkers mee op dit forum en proberen problemen op te lossen. Maar ja soms kom je er niet onderuit om de helpdesk te bellen helaas. Ik doe dit i.i.g nooit meer.
   
 4. Nou dan heb jij mazzel gehad want de meeste medewerkers helpen je van de regen in de drup, en dat zul je toch ook wel vaker hebben gelezen hier.
   
 5. Heb nu al meerdere malen contact gehad met de Ziggo klantensrvice ivm een probleem met mijn modem, er vielen me een aantal dingen op:
  • parate kennis is niet oplossingsgericht
  • archivering van gerelateerde problemen is niet best
  • notities van voorgaande gesprekken met de "service" verdwijnen (zodat je je verhaal steeds opnieuw moet opstarten
  • afspraken met monteurs worden niet nagekomen, omdat ze niet (meer) geregistreerd staan. (het probleem van Marc Marie in dwdd!)
  • zeer lange wachttijden komen voor, die je zelf moet betalen terwijl ik gratis kan bellen naar Ziggo abonnees (Ziggo is blijkbaar zelf geen Ziggoabonnee)
  • afdelingen vebinden je constant verkeerd door, omdat ze blijkbaar van elkaar niet weten wat ze doen...
  • spookfacturen sturen is geen onbekend probleem
  • eenmaal met iemand van de verkoop-afdeling gesproken te hebben, bekruipt mij het gevoel dat deze mensen worden ingehuurd via een lowbudget callcenter, zonder "gevoel" bij het product wat men verkoopt (soms zelfs slecht verstaanbaar Nederlands)

  Als je dan iemand aan de telefoon krijgt , is men wel vriendelijk (moet je wel door de communicatie-training heen prikken, 20x mijn naam herhalen)
  Al met al mag je zelf uitmaken of de "service" zeer slecht is, er is wel ruimte voor verbetering.
  Blijkbaar is kabelinternet en telefoon een schaars product en dat geeft veel ruimte voor fouten, elk ander bedrijf was al 5x failliet geweest...

  Ps gebruikt ervaringen van gebruikers om je probleem opgelost te krijgen!
   
 6. Ik moet zeggen, het wisselt. Maar de laatste ervaring was goed en ik heb daar ook netjes mijn verhaal kwijt gekund, alsmede enige opbouwende kritiek gegeven op de wijze van afhandelen die zeker genoteerd is (want ik heb de resultaten ervan terug gezien).

  Wat mijn insteek is bij een gesprek is meestal goede voorbereiding (alle standaard vragen weet ik inmiddels), vriendelijk beginnen en als je niet verder komt vragen om iemand die je wel kan helpen (met goede onderbouwing waarom). Ook wil een naam vragen en noteren nog wel eens resulteren in verbetering van het gesprek.

  Mbt de muziek: mijn vrouw vraagt me niet meer dansend door de kamer telopen en vooral niet mee te zingen....maar ik begrijp je punt. Als Heavy metal fan zou ik ook liever geen Tom Jones horen :oyeah:
   
 7. Ja, maar zoals je al zegt, ik heb mazzel gehad, maar alleen met vriendelijkheid. :) Vakkundigheid is een ander verhaal!
  Als ze nu maar doen wat ze beloven!
   
 8. Ik heb ook de Helpdesk van Ziggo vandaag gebeld,
  zeer vriendelijk te woord gestaan, maar dan loop te tegen allerlei
  regeltjes aan die de kop stukken van Ziggo hebben gemaakt.

  Zoals, de helpdesk die mag je niet naar de technische dienst door verbinden.
  Als je naar de chef vraagt, ook deze mag niet aan de telefoon komen.

  Dus de helpdesk kan hier niets aan doen, je moet bij het mankement team zijn van Ziggo.

  Ik ben altijd uiterst correct en vriendelijk behandeld door de medewerkers van de Helpdesk.

  Enne in iedere mand appels zit wel een rotte appel.

  Harry
   
 9. maar in deze mand zit maar een enkele goede appel.
   
 10. dat je over de lange wachttijd klaagt is normaal, echter dat je om een muziekje klaagt? wil je dan liever een stilte horen zodat je niet weet of je nog wel in de wachtrij staat? Ga eens een paar willekeurige klantenservice nummers bellen en je zult merken dat ze allemaal een muziekje hebben. Dat jij daar nou niet van houdt is jammer, een ander persoon zal meezingen met het liedje.

  Klagen mag wel, maar dan wel over iets waar je over klagen kunt. Denk je dat het bij een andere provider beter is? :giveup:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina