1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke HD ontvanger

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door JG van Straten, 22 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nu m'n digitale ontvanger kapot is en niet gerepareerd kan worden ben ik op zoek naar een HD ontvanger. Ik heb een Sony Bravia TV met ingebouwde digitale kabel/digitenne tuner, maar verkopers uit diverse winkels raden mij sterk af om deze te gaan gebruiken. Alleen door Ziggo goedgekeurde ontvangers werken goed wordt er gezegd. -Dit klinkt voor mij weer bekend in de oren, bij Canal Digitaal was het nl. ook zo.- Zover ik het kan zien heb ik dus keus tussen 2 ontvangers, nl. de Samsung DCB-H360R of de Humax IRHD 5000C. Welke van de 2 geeft het beste beeld en geluid, meeste mogelijkheden en is kwalitief de beste ontvanger?
   
 2. wat mij betreft heeft de samsung beter beeld dan de humax, mogelijkheden zijn ongeveer gelijk. Beide ontvanghers hebben voor en nadelen, zo kun je bij de samsung het volume niet meer op de ontvanger regelen als je via hdmi kijkt. menu van de samsung ziet er een beetje kinderachtig uit. Humax komt door de gebruikers in zijn totaalplaatje iets beter uit de bus. Maar ik vind de kwaliteit van beeld en geluid het belangrijkst, daarom heb ik voor de samsung gekozen. Prima ontvanger, met alle functies die je nodig hebt, beeld en geluid zijn subliem, en naar mijn mening beter dan de humax.

  Iedereen heeft een andere visie welke ontvanger hij beter vind, laat in je radio en tv zaak de twee eens naast elkaar zetten, en speel er zelf eens mee.......
   
 3. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Het blijft natuurlijk een belachelijk zaak dat deze mooie interne DVB-C (HD!) decoders 'zogenaamd' niet goed zouden kunnen functioneren met Ziggo. :no:

  Ondanks deze bangmakerij werkt het bij veel mensen prima:
  Apparatuur met DVB-C tuner en Common Interface slot
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina