1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Infobalk vaak leeg

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door twigger, 22 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Interesant!! het blijven hangen in de 4:3 aspect ratio mogen ze ook wel 's oplossen maar dan moet er weer een update voor komen.
  Het andere probleem met de klok(vaak achterlopen) heb ik zelf nog niet meegemaakt.
   
 2. @Twigger,

  Jouw problemen (met de infobalk) moeten opgelost zijn.

  De problemen die je had deden zich "alleen" maar voor de transportstroom met Nederland 1,2,3 en RTL4 (in voormalig @home gebied). Het uitspelen van de EPG ging voor deze zenders niet helemaal zoals het hoort.
  De meeste ontvangers (m.u.v. niet gecertificeerde TV's en ontvangers) hadden er totaal geen last van alleen de Humax gaf de verschijnselen die jij aangaf.
   
 3. Het was blijkbaar niet alleen mijn probleem.
  Het probleem deed zich overigens ook op de andere zenders voor zoals sbs, Veronica en net5 en ook Duitse zenders. Als het probleem zich voordeed controleerde ik diverse zenders waaronder dus ook de Duitse zenders. Ander probleem was dat het huidige programma vaak niet te zien was in de infobalk, duurde soms een half uur voordat de info zichtbaar werd. Mischien dat dit een ander probleem is.
  Ik kan op dit moment niet zien of het opgelost is maar ik ga er van uit dat dit wel het geval is.

  Bedankt
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 dec 2008
 4. Aha, ik dacht dat het aan m'n tv lag, maar het is dus wel degelijk een probleem van de Humax. Hier knalt ie ook steeds naar 4:3 en moet ik de tv handmatig weer op 16:9 breedbeeld zetten. Zeer irritant.
   
 5. Ook de humax bij mij (Delft, voorheen Casema) vertoont het probleem met de informatiebalk. Gisteravond nog geconstateerd, voornamelijk bij NED 1,2 en 3 en RTL4.

  mvg, PAdB
   
 6. Ik heb ook problemen met de infobalk dat er geen info wordt weergegeven. Maar dat komt volgens mij mede doordat de tijd niet juist is en enkele minuten achterloopt.
   
 7. Reactie van Ziggo over problemen ontvangen

  Helpdesk van Ziggo geeft aan dat ik maar moet wachten op de volgende update van IRdeto. Helaas hebben ze niet aangegeven wanneer de update te verwachten is.
  Hiermee zou het EPG probleem en de tijdsaaduiding (incl het kunnen programmeren (reserveren) van programma's) worden hersteld.

  Mijn conclusie is datde laatste update (oktober/november 2008) waarschijnlijk onvoldoende getest is. Het lijkt nu slechter dan voor de update....
   
 8. Al iets bekend over een update?
   
 9. nee, is nog in gepland.

  we zijn nu bezig met een update voor de 5000 HD-zapper
   
 10. Dan wachten we rustig af!

  Thx.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina