1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Error 40

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door groennom, 22 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds vanochtend start mijn Cisco niet meer op, hij blijft opstarten. Eerst krijg je DL in het scherm dan telt hij van 1 naar 5, dan krijg je de melding load en dan de melding run. Vervolgens niets en dan begint het weer va nvoren af aan. Af en toe krijg je de melding op de Cisco "error 40" en vervolgens de melding "restart". DIt heeft hij waarschijnlijk de hele nacht gedaan want toen ik vanochtend opstond deed hij het al.

  Vraag, heeft iemand anders hier ook last van? En wat kan eventueel de oorzaak, en belangrijker de oplossing zijn?
   
 2. Heb je de stroom er al afgehaald?
   
 3. Heb ik 2 keer geprobeerd, heeft niet geholpen. Kan nergens op internet vinden wat Error 40 betekent. Hebben jullie een lijst met foutmeldingen en eventuele oplossingen?
   
 4. Een lijst met foutmeldingen heb ik niet. Ik heb de melding doorgestuurd naar de specialisten van Cisco.
   
 5. De ontvanger wordt geretourneerd en als het goed is wordt daarna een nieuwe gestuurd. Helaas duurt dit traject minimaal 14 dagen, maar ja. Hopen dat de nieuwe ontvanger probleemloos gaat werken.
   
 6. Laten we het jaar goed beginnen.. Helaas nog steeds zonder de Cisco. 23 december gebeld, ding is al stuk vanaf 20 december. Op 23 december heeft Ziggo doorgegeven dat er een RMA bon wordt gestuurd, nog steeds niets ontvangen. Vandaag gebeld, wachten tot maandag... kastje, muur.... Ik hoop echt dat Ziggo iets gaat verbeteren aan de klantgerichtheid. Is echt een drama! Kan al meer dan 2 weken niet opnemen en ik mag hopen dat ik voor half januari! een nieuwe Cisco heb! Wat een service :giveup::giveup::giveup:
   
 7. Het is weer zover

  We zijn weer een paar maanden verder en.... weer het zelfde euvel. Aparaat start plotseling weer niet op. 's middags nog een stukje Grand Prix gekeken en toen ik hem 's avonds aan deed (rond 22:00) kreeg ik eerst de melding DL, daarna UA en daarna een heel cricus met wat tellingen van 1 naar 5, load en run. Eerst dacht ik: hé, nieuwe firmware?? Dat werd toch ergens medio juni?? Maar toen hij voor de 5e keer aan het opstarten was kreeg ik al een gevoel van: Oh nee, niet weer?? En ja hoor. Hij start met geen mogelijkheid meer op. Ik ben er helemaal klaar mee. Weer al mijn opnames kwijt, weer het aparaat stuk. Ik wil niets meer met de Cisco te maken hebben. Ding is gloeiend heet in standby en ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit er iets mee te maken heeft.... Zucht, vandaag even bellen om geld terug te vragen. Voor mij geen Cisco meer!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina