1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sagem ontvanger

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door shadin, 20 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Wij hebben alles in een met Humax ontvanger... ik moet zeggen perfect. Nu heb ik voor de slaapkamer ook een Sagem Mr Zap gekocht. Ik krijg alleen niet op het netwerk aangemeld. Zowel de verkoper van dit apparaat als iemand bij Ziggo die ik voor alle zekerheid heb gebeld gaven me aan dat deze normaal zou werken. Iemand hier ervaring mee? Bij voorbaat dank!

  Ad
   
 2. Volgens mij werkt die Sagem Mr Zap decoder niet op het netwerk van Ziggo. Ik had ook zo'n ding, maar toen kreeg ik op een gegeven moment een Nokia 119c ter vervanging (gratis opgestuurd door @Home). Ik geloof dat die vervanging toen nodig was omdat de oude decoder niet meer geschikt was.
   
 3. klopt de sagem ontvanger is al lang niet meer compatible met het netwerk, de sagem gebruikers hebben daarom toendertijd een gratis samsung ontvanger gekregen.
   
 4. Als je nu nog een Sagem hebt gekocht ben je door de verkoper redelijk genept. Dat netwerk is echt al jaren de lucht uit.

  En over die medewerker van Ziggo: tja, weer zo'n helpdesker die echt geen idee heeft waarschijnlijk maar helaas dan niet zijn mond houdt.
   
 5. Juist, ik had ook een Sagem, deze had ik een tijdje naast mijn Samsung draaien, toen de Sagem niet meer werkte (op de toen TVHome netwerk) heb ik hem weggegooid. (of beter: gerecycled :) )

  Jammer voor je, maar de Sagem zal niet werken.
   
 6. Ok mensen bedankt...:censored:

  Ik weet genoeg, maar eens even met deze goede vriend bellen... redden wat er te redden valt.

  Ik heb toch maar op een 2e humax geboden

  Gr Ad
   
 7. Wat heb je voor die Sagem decoder moeten betalen?


   
 8. 20 euro heeft deze gekost
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina