1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Slecht Beeld

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Adrie, 19 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb regelmatig op veel van de regionale zenders een beeld wat bestaat uit blokken en zelfs het geluid is verdwenen.Enkele weken geleden deed het zich ook voor toen weken was het geen probleem maar nu is het weer hetzelfde liedje.Heeft iemand ook deze klachten via zijn Samsung HD decoder of is dit niet het probleem van de decoder
   
 2. Adrie, ik ben bang dat het een probleem is van de Samsung HD decoder ( DCB-850RS) al zal de helpdesk van Ziggo weer vragen om de kabels na te kijken. Vergeet het maar daar ligt het niet aan, net zo min als krakend geluid op bepaalde zenders ( SBS6, Net5, Ned1) het ligt aan de Samsung.
  En de reden dat ik dat hier kan zeggen is dat toen ik afgelopen weekend mijn oude Samsung digitale ontvanger aansloot ( zonder HD) alles vlekkeloos werkte en alle regionale zenders perfect waren.

  De problemen met de Samsung HD zijn begonnen na de upgrade van de software en als ik mij dit weekend weer wat beter voel, gaat hij terug naar waar ik hem gekocht heb en wil ik mijn geld terug. Want als je alle info over dit apparaat leest is het zonder meer een miskoop, vooral gezien de problemen die je krijgt als je de laatste software download en werkt met versie 45.

  Succes ermee.

  HPS
   
 3. Om eerlijk te zijn is het beeld van omroep brabant ook erg slecht.
  Dacht dat ik analoog zat te kijken. Dit bleek niet zo want de rest is kraak helder. Ik heb een humax 9200c.
   
 4. Er waren de afgelopen dagen problemen in het netwerk waarin vooral de Samsung HD box zich verslikte. Deze zijn nu niet meer aanwezig. Misschien toch nog even opnieuw testen voor je hem terugbrengt...
   

 5. Die problemen ijn er nu nog steeds dan in de omgeving Roden)))) Heb gisteren de oude Samsung digitale receiver weer aangesloten en daarbij dezelfde kabels gebruikt die ik ook bij de HDD-receiver gebruik en ja hoor....perfect beeld, geen krakend geluid en alle regionale zenders nu vlekkeloos en zonder blokken te ontvangen.

  Koopzondag in Groningen..dus vandaag gaat dat ding terug en wil ik of een nieuwe mee of mijn geld terug. Het zal misschien wel iets eenvoudigs zijn, maar ik ben geen techneut en ga de HDD-receiver ook niet opendraaien om te kijken of het misschien aan bekabeling intern ligt....dan is de garantie volgens mij sowieso foetsie.

  Ik laat nog wel weten hoe het is afgelopen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina