1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

InfoThuis TV op digitale televisie in heel Haaglanden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 18 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. InfoThuis TV op digitale televisie in heel Haaglanden

  donderdag 18 december 2008, 15:03 uur
  [​IMG]
  InfoThuis TV, de regionale commerciële tv-zender voor de regio Haaglanden, is sinds donderdag in het hele verzorgingsgebied zowel analoog als digitaal te ontvangen. Kabelexploitant Ziggo (voorheen Casema) heeft InfoThuis TV opgenomen in het digitale televisiepakket, waardoor de breedbeelduitzendingen van InfoThuis TV nu voor iedereen in de best mogelijke kwaliteit te ontvangen zijn.
  Ziggo heeft InfoThuis TV ingedeeld in het pakket van de regionale omroepen op kanaal nummer 970 van de digitale ontvanger. De zender is beschikbaar zonder extra abonnementskosten.

  Abonnees van CAIW in Westland, Midden-Delfland, Pijnacker en Maassluis konden InfoThuis TV al digitaal ontvangen. Naast de digitale ontvangst blijft InfoThuis ook analoog beschikbaar via de kabel in Haaglanden.

  Digitale televisie is inmiddels in veel huiskamers beschikbaar. InfoThuis TV vindt het daarom belangrijk in deze ontwikkeling mee te gaan, temeer daar de programma's via digitale televisie nog beter tot hun recht komen. Eerder dit jaar schakelde InfoThuis TV al over op breedbeeld uitzendingen.

  Bron: www.infothuis.tv
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina