1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Beeld hapert soms

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door e_beeloo, 17 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Af en toe hapert het beeld bij mij. Ik heb dan 2 seconden bewegend beeld en dan schokt ie even en gaat weer verder.
    Als ik de Cisco opnieuw start door de stekker te verwijderen en weer terug te steken dan is het voorbij. Zijn er meer mensen die hier last van hebben?

    Overigens ben ik verder zeer te spreken over het apparaat.
     
  2. Ik heb dit ook wel eens gehad, maar nooit getest of het verdwijnt als je de stekker er uit/in doet. Onder menu/instellingen/info kun je zien of de signaalkwaliteit goed is van de zender waar je op dat moment op staat. Als dat niet goed is merk je soms dat het beeld even hangt en dan weer verder gaat. Controleer dan even je bekabeling. Op ESPN is bij mij de signaalkwaliteit goed, maar hangt het beeld soms toch, dus het heeft niet alleen met de signaalontvangst te maken. Heb je dit probleem bij alle zenders?
    [Edit: zie ook http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13419 ]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 17 dec 2008
  3. Het is mij tot nu toe vooral bij veronica opgevallen, maar de vorige keer heb ik ook even op andere kanalen gekeken en die haperden ook.
    Volgende keer zal ik ook even naar de signaalkwaliteit kijken, maar ik betwijfel of het daar aan ligt omdat het na de reset weer in orde was. Even wegzappen naar een ander kanaal en dan terug loste het in iedergeval niet op en ook het standby zetten van het apparaat en dan weer aan hielp ook niet.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina