1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NLkabel in actie tegen KPN en OPTA plan.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Elsido, 16 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat gaat alleen over analoge TV en niet over "de kabel openstellen". Daar schiet je dus niet veel mee op vrees ik.
   
 2. Eh waarom staat dit er dan "UPC laat zich door KPN niet verlokken tot prijsverlagingen voor digitale tv. Dat stelt het kabelbedrijf in de week dat 'Brussel' beslist of de kabel open moet voor concurrenten." :roll:
   
 3. Gaat over digitaal voor UPC, Ziggo, Caiw en Delta. Bij Ziggo en UPC gaat het ook over analoog. En de EC heeft goedkeuring gegeven.
   
 4. Kijk dat is het nieuws dat we willen horen. :pompom: Ben benieuwd hoe dit nu technisch opgepakt gaat worden en welke gevolgen dit gaat hebben voor de bestaande diensten bij de kabelaars. On demand, zender pakketten e.d. :?

  Kan niet wachten om een abo af te nemen bij Caiway ipv bij UPC.
  Punt is alleen dat ik voorlopig nog een jaar contract heb met UPC. Heb momenteel alleen weer analoge tv. Digitale tv sinds verhuizing de deur uit gedaan. Kosten begonnen de spuigaten uit te lopen. Nu zo'n 5 euro minder per maand. Alleen wel slechts analoog en geen on demand en veel zenders. Ach ja keuzes, keuzes.
   
 5. Dan ga je er van uit dat Caiw toegang wil tot het netwerk van UPC. Ik verwacht niet dat de kabelbedrijven hard met elkaar zullen gaan concurreren.

  Er is eerder iets te verwachten van nieuwe bedrijven zoals YouCa.
   
 6. morgen beslist brussel in deze zaak,

  KPN met ADSL is open, glasvezel is open dus mag de kabel nu ook open?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 feb 2009
 7. Wel even lezen. Brussel heeft al besloten gisteren en dat is vandaag gepubliceerd. Het gaat niet over internet, maar over TV.
   
 8. Tele2 gaat de kabel op

  Nou hebben we dan eindelijk eerlijke concurrentie :thankyou:

  BRON
   
 9. Tja, vooralsnog willen bedrijven die hierin willen stappen (lees net iig Tele2) alleen op analoog pakket concurreren.

  Wie zit daar nu weer op te wachten? Als ik goedkoop wilde had ik al wel Digitenne gehad.

  Ik ben zelf niet geïnteresseerd in concurrentie op prijs maar juist concurrentie op aanbod van digitale diensten en de manier waarop ik die kan ontvangen (een open DVB-C platform bv met officiële support voor HTPCs).
  Voorbeeld:Interactieve TV bij Ziggo is echt een aanfluiting met wat UPC aanbied. Laat staan vergeleken met wat ze in de VK kennen.
   
 10. Het persbericht van OPTA spreekt ook van Digitale TV !
  Echter dat zal niet meer zijn dat het wederverkopen van dezelfde programma's die op de transportstreams aangeboden worden neem ik aan. Er is gewoon geen ruimte op de kabel om voor elke 'provider' een eigen serie transportstreams met een eigen systeem op te zetten. Dus er komen misschien wel meer kanalen waarvan een deel alleen door één leverancier geleverd wordt, maar meer ook niet. Het zal wel net zo eindigen als de stroommarkt, waarbij de besparingen ook veel mooier voorgesteld worden dan de werkelijke besparingen. De tijd zal het leren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina