1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

FTP server voor de Cisco ??

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door RdP, 15 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik lees net dat de nieuwe Humax HD PVR (die volgend jaar komt) met een FTP server voor niet ge-encrypte files uit gaat komen. Da's goed nieuws...

  De Cisco heeft ook een ethernet aansluiting, kunnen deze functionaliteit ook op de Cisco verwachten ??

  /RdP
   
 2. Ik heb het Humax topic niet gelezen, dus misschien spuit 11, maar zijn er ├╝berhaupt unencrypted files dan? Ziggo codeert normaal gesproken toch het hele pakket (alleen nu even niet vanwege de achterstand in het verwerken van activeringskaarten)?

  Anders idd niet verkeerd en wellicht een reden volgend jaar de Humax naast de Cisco te kopen.
   
 3. OK, net dus wel het Humax topic gelezen, begrijp dus dat de Humax waarschijnlijk de SD opnames via FTP server kan overzetten en HD opnames niet. En een harddisk van 320GB.

  Dat maakt hem erg interessant.

  Wellicht dan toch maar deze Humax ook kopen ookal heb ik nu al de Cisco.

  Is zeker niet om te ruilen volgend jaar? Interactieve TV ga ik toch niet gebruiken met de bespottelijke maandbedragen die Ziggo daar voor denkt te gaan vragen.
   
 4. Als de humax wel snel en goed werkt wil ik ook de kans krijgen om de mijne om te ruilen :). ik wil niet een product wat straks een jaar eigenlijk onbruikbaar is.
   
 5. wat bedoel je hier mee?
   
 6. ik heb gewoon het gevoel dat we beta testers zijn (goh :)) maar dat we daar niet zo snel meer uitkomen. ik vraag zelfs af of het product beter wordt dan dit. Natuurlijk komt er vast nog een patch die het mogelijk maakt 2 opnames tegelijk te doen, maar qua robuustheid, snelheid etc heb ik er geen goed gevoel bij.

  bij de humax proef ik een andere sfeer, iTV ga ik toch niet gebruiken, ik wil gewoon een goed werkende hd decoder di eook op kan nemen en bruikbaar is
   
 7. Helemaal eens. Zeker zolang EPG opnames nog steeds volstrekt onbetrouwbaar zijn. Zeker 25% van de opnames houden te vroeg op ondanks ingestelde uitloop van 30 minuten die dus kennelijk straal genegeerd wordt in die gevallen.

  En Interactieve TV is met het huidige prijsmodel volstrekt oninteressant. Pas bij pay per view modellen wordt dat voor mij een eventuele afweging waard.

  Denk dan ook zeker heel serieus over de Humax, al wil ik wel even na introductie eerst zien welke kinderziektes die decoder heeft.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina