1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie live

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Ziggofan, 15 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het gaat mij niet om de tarieven, want daar meng ik mij niet in.
  Hij ging om de zin "Ik denk dat HD wordt aangeboden op het moment dat de kabelboer de prijs opschroeft"
  Ziggo, als doorgeefluik, geeft HD door als de producent dit aanlevert, zij maken zelf geen HDtv


   
 2. Nee, dat ben ik met je eens maar onze kabelboer weet wel een behoorlijke marge op dit geheel te zetten. Dat jij je niet mengt in de tarieven die ziggo vraagt snap ik wel maar het is wel wat de klanten van ziggo bezig houdt om wel/niet Eredivisie aan te schaffen (zoals ik). Dus als er een vraag komt wanneer Eredivisie in HD wordt uitgezonden dan kan ik mij voorstellen dat onze kabelboer daar een fikse prijsverhoging tegenover zet. Ik waardeer je aanwezigheid op dit forum en voel je ook niet persoonlijk aangesproken maar je bent natuurlijk wel een verpersoonlijking van de kabelboer op dat moment van je reactie.

  Gert.
   
 3. Maar om het HD uit te kunnen zenden moet het wel in HD gemaakt en aangeleverd worden. Ik dacht dat dit niet gebeurt. En dan valt er ook niets aan te bieden :wink:
   
 4. Tot slot: Ned 1,2 en 3 gaan binnenkort ook in HD. gaan dan de tarieven ook omhoog. Er zullen meerdere aanbieders komen met HD. gaan dan weer de tarieven omhoog? Ik denk niet dat het zo werkt.
   
 5. Ja, dat weet ik ook wel, maar het gaat hier meer om de prijs-politiek die ziggo aan het hanteren is vwb Eredivisie... Ik krijg altijd zo'n 'Don Quichot' gevoel over me als ik weer reageer op zo'n meeltje waarbij de kabelboer de molen is... Als zij nu gewoon concurrerende prijzen zouden handhaven zouden ze een hoop problemen kunnen vermijden.

  Gert.
   
 6. Ze zijn inderdaad niet de goedkoopste met Ere-Divisie :?
  Maar voor de andere kanalen geldt dat wanneer een kanaal zowel in SD als HD beschikbaar is, voor het HD kanaal niet extra betaald hoeft te worden. Bijvoorbeeld Eurosport-HD is ook 'vrij' te zien omdat normaal eurosport ook 'vrij' te kijken is. En als je Film-1 hebt krijg je ook de HD versie erbij. Logisch zou zijn dat dit voor Eredivisie ook gebeurt als het beschikbaar zou zijn. Maar voordat dit zover is lijkt het me niet zinnig om daar nu al over te speculeren :wink:
   
 7. Wat kan mij die HD handel schelen? Dat was de strekking van mijn verhaal niet... Ik ben een tevreden kabelboer-kijker met niet-gecertificeerde decoders die uiterst tevreden SD kijkt. Hoe jullie de prijzen bepalen van alle HD-handel die jullie aanbieden zal mij een worst zijn eigenlijk. Of jullie dan wel/niet meerkosten in rekening brengen voor HD, daar lig ik ook niet wakker van. Waar ik wel van baal dat jullie voor de standaard-extra-zenders (lees Eredivisie) wel voor het gemak een flinke marge overheen gooien. En dat is de strekking die ik probeerde duidelijk te maken.

  Wederom, dit is gericht aan ziggo, niet aan hun medewerkers hier op dit forum.

  Gert.
   
 8. Ik heb inmiddels opgezegd.
  Zat gisteren weer te kijken naar speelronde 5.
  Ben niet gek, weken geen eredivisie voetbal en wel betalen.
  Helaas pas per 1 maart 2009 uit de lucht.
  Ik dacht zondagavond opzeggen en heb het ook gedaan maandag.
  Dus woord bij de daad, want nu is eredivisielive wel heel duur met bijna geen voetbal in Januari '09

  Wie volgt?
   
 9. Ik, ik heb gisteren Eredivisie er uitgeknikkerd. Het bedrag van € 15,= is echt te bezopen voor woorden. Nu in januari helemaal met de winterstop heb je maar een halve maand er iets aan!
   
 10. Op 1 juni is de competitie (inclusief playoffs) afgelopen.
  Wanneer moet ik dan uiterlijk opzeggen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina