1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Laag signaal

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Shoopy, 14 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Beste iedereen,

    vandaag heb ik het basispakket van digitale tv gekocht en aangesloten. Echter na de stap waarbij de frequentie ingesteld is en netwerkid vindt hij bij mij geen kanalen. Mijn signaal is ook erg laag (wordt geen percentage weergegeven maar ik denk minder dan 10%) Iemand enig idee waar dit aan ligt?

    Met vriendelijke groet,

    Mark
     
  2. Hoe heb je de ontvanger aangesloten ?
    Je moet de coax-kabel die normaal in je TV ging nu in de digitale ontvanger doen, en het korte bijgeleverde coax-kabeltje dan in de uitgang van de digitale ontvanger doen en de andere kant in de TV.

    Heb je het juiste netwerknummer en frequentie ingesteld voor je gemeente? Dat moet in het handleidingboekje staan wat je eventueel ook hier kunt downloaden. (372MHZ en netwerk 5555)
     
  3. Hoe is het signaal als je de decoder met een korte coaxkabel direct in de meterkast aansluit?

    -> Is dit ook slecht, helpdesk bellen
    -> Is het nu wel goed? Dan ligt het probleem in de binnenhuisbekabeling. Het is op te lossen door goede kabels met metalen connectoren. Kijk op http://www.kabelkeur.nl/waar-te-koop/ waar dit te koop is.

    Succes.
    pvd

    Naar aanleiding van bovenstaande: Ik moest drie extra nullen achter de frequentie plaatsen. (dus niet 372, maar 372000)
     
  4. juist ja.. ik denk dat het aan het aantal splitters ligt hier in huis. ik zla hem eens gelijk aan de meterkast verbinden
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina