1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

onderwerp bij reactie weghalen

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door Joop558, 14 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Onderwerp: [​IMG]

  Als je een reactie geeft, dan zie toch onderwerp en dat kan je ook invullen.
  Vele nieuwe bezoekers denken dan dat ze in een vraag een nieuwe discussie starten, maar verzieken onbewust de originle vraag.

  Is het niet verstandig om Onderwerp bij reactie weg te halen?
   
 2. Ten eerste is dat niet goed mogelijk omdat hiervoor de complete forumsoftware gewijzigd zal moeten worden omdat het juist wel de bedoeling is om hier nog iets neer te kunnen zetten wat bijvoorbeeld een samenvatting is van je reactie.

  Verder is het ook een kwestie van zelfregulering om mensen die deze fout maken (vaak beginners) een hint te geven dat ze beter een nieuw topic kunnen openen. Als admins kunnen we wel berichten afsplitsen naar een nieuw topic, maar vaak is dat veel werk als er zoveel berichten per dag verschijnen.

  Verder worden er ook al teveel nieuwe topics gestart die over zelfde zaken gaat waar al een topic over loopt. Da's ook een kwestie van onbekendheid en is ook niet de bedoeling....

  Jammer genoeg nemen nieuwelingen niet altijd de moeite om even de forumregels en FAQ-deel met info van het forum te lezen hoe het zou moeten werken....
   
 3. Cees bedankt voor je reactie.

  Groetjes,

  Joop
   

 4. Lijkt me ergens een simpele aanpassing in een template!
   
 5. Zou je denken, maar zelfde template wordt gebruikt voor het posten van nieuwe berichten en daar heb je het onderwerp altijd nodig.

  Dan moet je dus gaan hacken in de code met if's en zo en dan ben je weer niet compatible met updates van de forumsoftware en zo. Dus je haalt jezelf veel extra werkt op de nek terwijl het resultaat vermoedelijk niet is wat je verwacht. Tenslotte is dit niet het enige forum op de wereld wat deze software gebruikt en het probleem wordt blijkbaar niet wereldwijd als een probleem ervaren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina