1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo, waar blijf je?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 13 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. UPC breidt gebied met 120Mbps-internet sterk uit

  vrijdag 12 december 2008 19:10

  UPC heeft het gebied, waarin abonnees kunnen internetten met snelheden tot 120Mbps, sterk uitgebreid. De Fiber Power-abonnementen werden eerst verkocht rond Amsterdam, nu kan de helft van de UPC-abonnees het snelle internet krijgen.

  De snellere internetverbinding moet volgend jaar in vrijwel het hele verzorgingsgebied beschikbaar komen, zegt woordvoerder Ronald Sutmuller van UPC. "We hebben daar geen exacte planning voor, maar de komende maanden gaan we het 'Fiber Power'-gebied snel uitbreiden." Het is de vraag of álle abonnees 120Mbps-internet kunnen nemen. "Misschien dat we in sommige plattelandsgebieden de overweging maken dat de verwachte winst de investering niet waard is. Maar dat bezien we later." De 60- en 120Mbps-abonnementen werden in september geïntroduceerd.

  Er hoeft geen nieuw netwerk aangelegd te worden voor de snellere internetverbinding, die werkt via de Eurodocsis 3.0-techniek. "Maar we moeten wel aanpassingen doen. Die kosten ons in totaal miljoenen." Het kabelbedrijf wil dat terugverdienen door de abonnementen, die zestig en tachtig euro per maand kosten. In Amsterdam noemt UPC de abonnementen een 'groot succes', maar het kabelbedrijf wil geen cijfers noemen.

  De gebieden die vanaf vrijdag het snellere internet kunnen krijgen, liggen vooral rond grotere steden, zoals Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen. Ook inwoners van kleinere steden zoals Dordrecht en Dronten zijn toegevoegd aan het Fiber Power-gebied. UPC heeft geen lijst beschikbaar gesteld met de nieuwe gebieden, maar een tweaker heeft die achterhaald en op een gebruikersforum gezet.


  Ziggo, waar blijf je? :mrgreen:
   
 2. Heb geduld, 2009 word een spannend jaar vol nieuwe ontwikkelingen.
   
 3. mooi noem er eens een paar ?
   
 4. Uitrol Docsis3
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina