1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Inmiddels een aantal weken verder en hier werkt eigenlijk alles naar wens.
  Heel soms weleens last van een verkeerde catalogus (krijg dan geen dagen maar slechts 1 dag)
  Toch mis ik wat in het onderzoek.
  Ik heb nog geen enquete voorbij zien komen en hoor niets meer van de test.
  Ik ben testdeelnemer en had inmiddels wel wat verdere informatie verwacht.
  Het gaat richting maart en dat zou de einddatum zijn van de testfase...
  Of er moet een verlenging komen zoals in het laatste emailtje stond
   
 2. Nou voor mij alsjeblieft geen verlenging. Ik wil eigenlijk wel mijn 150 euro terug kan ik iets anders mee gaan doen. Als HD PVR valt het apparaat mij tegen en de TV-theek hoeft van mij niet. Voor 5 euro extra heb ik Film1 zenders en die vind ik vele malen beter. Uitzending gemist bevalt me wel maar ik maak er nu ook weer niet zo veel gebruik van dat ik het 5 euro per maand waard vind, dan maar in slechtere kwaliteit via de pc.

  één ding is duidelijk. Bij Ziggo/ruigrok is men inderdaad niet zo geïnteresseerd wat ons nu wel/niet aanspreekt want normaliter zou je toch wel wat enquêtes hebben verwacht. En op deze manier is het wel een erg duur onderzoek voor Ziggo.
   
 3. Ik vraag me idd ten zeerste af wat nu de waarde is van dit test traject. Geen enquetes, geen info niks.
  De cisco zou misschien na een software update wel een goed apparaat kunnen zijn maar ook daar hoor je helemaal niks over.
   
 4. Inderdaad..ik dacht dat ik wat gemist had maar heb maar één vragenlijst mogen ontvangen tot op heden terwijl er best wel wat punten van verbetering etc zijn te melden. Of houdt Ruigrok gewoon dit forum in de gaten ?:)
   
 5. Dan hadden ze die hele test niet hoeven te doen :wink: De meeste ervaringen van de testers stonden hier al voor de test in het Cisco ervaringen topic en helaas is er nog niets veranderd.
   
 6. Dat is er dan voor zover ik me kan herinneren al één meer dan dat ik tot nu toe heb gezien...
   
 7. Nee 1 hebben we er inderdaad zeker ontvangen, over de installatie.
   
 8. iTv-test

  Ter aanvulling op de op- en aanmerkingen die hiervoor al zijn gemaakt en waarmee ik het in grote lijnen eens ben (behalve dan dat de Cisco zo waardeloos zou zijn):

  Er zal -om 'uitzending gemist' een succes te maken, in ieder geval het pakket RTL-uitzendingen moeten worden toegevoegd en de prijs omlaag. Je wordt nl. gevraagd voor iets te betalen wat met de Cisco zeer simpel gratis te programeren is (het opslaan van favoriete programmma's) Hier werkt het gebruiksgemak bij EPG-opnames tegen de 'aantrekkelijkheid' van uitzending gemist. Bovendien hoef je als je een programma zelf hebt opgenomen geen rekening houden met de beperkte houdbaarheid van 10 dagen van 'Programma Gemist' Het pakket zou alleen een functie kunnen hebben als je een programma vergeten ben op te nemen. Maar daar heb ik zelfs met RTL erbij never 4,95 voor over.

  Wat ik een kwalijke combinatie vind: het is mij duidelijk geworden dat de uitgebreide EPG alleen i.c.m. een abonnement 'Programma Gemist' en/of TV-theek werkt. Die feature valt bij mij nl. weg als ik werk met mijn nieuwe smartcard, waar er geen iTV-abonnement op zit. Ik hoop dat dit gauw wordt ontkoppeld. Want eigenlikjk is die uitgebreide EPG het enige waardevolle aan dat iTv-abonnement. Het lost het probleem van de onbetrouwbaarheid van terugkerende programmering van de Cisco voor mij goeddeels op. (omdat je dus gewoon in de EPG vooruit kan programmeren)
   
 9. Ik heb GEEN abo op iTV en VOD, maar heb wel de uitgebreide EPG.
  Je moet voor de extra epg wel de provisoning doorlopen.
   
 10. Ja maar die doorloopt hij dus niet op de cards waar ik geen iTv abbonement op heb... Ik krijg meestal de bekende Provisioning error, behalve dus op de smartcard die ik heb aangemeld voor de iTv-test en waar dat abo op zit...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina