1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eens. Maar dat is een persoonlijke afweging die mensen moeten maken wat ze belangrijker vinden: iTV en VOD of minder beperkingen. Er zullen op zich ook weer niet heel veel mensen per sé opnames via FTP willen transferren.

  Zou nu zelf denk ik de Humax kiezen, feit is dat ik de Cisco al heb (en heb gekocht, ben geen tester) en hij nu ook weer niet zo slecht is dat ik hem nu al wil vervangen door een Humax. Daar zijn deze apparaten toch weer iets te duur voor.
  Hoop nog steeds dat de nieuwe firmware die toch echt binnenkort lijkt te gaan komen het gat tussen de Cisco en de Humax qua beperkingen nog wat kleiner maakt. Hardware technisch heeft de Cisco nml alles was de Humax heeft (muv de kleinere harde schijf). Beperkingen zitten in de firmware.
   
 2. Ik heb e.e.a. nog even uitgetest en inderdaad bij eenmalige opnames met uitloop 30 min gaat het goed, maar zodra wekelijks of dagelijks neemt hij de uitloop niet op.
   
 3. Misschien op dit forum wel (kon het mailtje inderdaad terugvinden waar dit in besproken is) maar ik heb niets direct van Ruigrok / Netpanel ontvangen. Het laatste mailtje betrof de mededeling dat het activeren van de diensten niet was gelukt (omdat het contract op een andere naam staat). Daarin wordt niets gezegd over de wijzigingsbrief.
   
 4. cisco decoderr

  ik heb al meer dan 2 jaar interactive tv van lijbrandttelecom en daar ben ik zeer tevreden over ! het beeld komt rechtstreeks bij de nob vandaan en het beeld is dan ook perfeckt ! dus ik heb een ruime ervaring met inter active tv en weet waar ik over praat ! ik zit zelf in de electronica en ik heb veel contakt met vakmensen ! ik kreeg van mijn ziggo dealer te horen dat cisco decoders niet goed werken en hij ze ook niet aan klanten wil leveren!ik heb in dit forum ook al het nodige gelezen ! en ik heb mijn
  conclusies al getrokken ! (nietkopen) dus :pompom:
  ziggo moet een een betere fabriekant zoeken en niet zoals wij dat noemen een apen merk als cisco:applause:
  ik blijf bij mijn stant punt wat ik hier schrijf . als andere forum leden er problemen mee hebben is dat hun probleem :frons:
  ik zit er niet mee :thankyou:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 feb 2009
 5. Misschien is het handig als je in plaats van uitroeptekens punten aan het einde van een zin zet. Dat leest voor de rest ook veel prettiger.

  En Cisco een apenmerk? Ik denk dat veel mensen uit de IT wereld daar echt anders over denken. Misschien moeten ze geen decoders maken, maar om het merk dan meteen als apenmerk aan te merken gaat wel meteen erg ver...
   
 6. Het is onbegrijpelijk dat Ziggo niet kon wachten met het hele project totdat de HUMAX IHDR-5050C geintroduceerd werd (Mrt 2009) .
  Met dat merk hadden ze de nodige ervaring en staat bij vele ziggo klanten hoog in het vaandel. Ook onbegrijpelijk is dat ZIGGO niet haar gigantisch klantenpotentieel aanwend om bij HUMAX een FULL HD LGB TV compleet met decoder en harde schijf los te peuteren. Ik weet namelijk wel wat ik vwb het apparaat functioneel zou willern hebben maar er is geen enkele fabrikant of kabelexploitant die hier aan kan voldoen of wil voldoen.
   
 7. Dat is geen interactieve ontvanger hoor, alleen maar een HD PVR
   
 8. Apenmerk? Ik kan me veel voorstellen over het merk Cisco (wij gebruiken het binnen ons bedrijf voor routers, switches e.d.), maar niet "apenmerk". Eigenlijk zou ik willen zeggen dat mensen die roemen om hun "ruime ervaring" het merk Cisco de grond in trappen hun roemruchte ervaring niet helemaal waar kunnen maken en ben blij dat zij zoveel "kontakten met vakmensen' hebben dat zijn nooit gebruik hoeven te maken van onze kabelboer omdat zij de theoretische negatieve ervaring over deze decoder al hebben opgedaan... Ik ben bang dat jij je conclusies al getrokken hebt voordat je het uberhaupt iets hebt geprobeerd :wink:

  Gert.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 feb 2009
 9. Zorg jij eerst maar voor een toetsenbord zonder uitroepteken en ga dan eens geargumenteerd reageren in plaats van zitten te schreeuwen "dat je Ziggo-dealer" zegt dat het apparaat niet goed werkt. Ben zelf redelijk tevreden met de Cisco al zitten er wel wat minpunten aan.
   
 10. ben zelf tester van cisco

  ik geen rekening gehad van ziggo

  ruigrok ? daar hoor niks meer oven betje vreemd maar ja
  we zitten tenslotte nog in de test vazen :frons:. bij werk ruim 4 weken goed
  het opnemen th theek tv gemist .\
  maar het het mag van mijn ook best wat uit gebreiden zoald disney i nig beschikt baar wat meer programma s bij tv gemist
  enz.. ik den denk mensen die rekening krijgen van ziggo die noiet mee doen met test maar zelf via ziggo interactieve hebben geactiveerd. via 0900.......

  en je moet d juisten kabels gebruien ik zelf new kabel gestroken die geschikt is voor lcd tv en plasma en werk super goed stral beeld over afstand van 17 meter.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina