1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. dat idee heb ik inderdaad ook, ze zien door de vele vragen "het bos" niet meer :schater:
  Vraag me wel af wanneer het "vervolg-mailtje-nav-de-test" weer gaat komen....

  verder verdenk ik inmiddels Ziggo ervan dat ze op afstand kunnen sturen of er gebruik kan worden gemaakt van Itv.....vanmiddag ontdekte ik dat Itv het inmiddels weer een keer doet! Ben benieuwd naar morgen...:wink:

  Dag!
  Visje...
   
 2. hier werkt de opname ook goed, alleen van de week probeerde ik iets op te nemen van film1HD en dat ging hopeloos de mist in, de opname begon terwijl de film al bezig was ipv aan het begin, dus ik nog de gedachte misschien dat de tijd is veranderd door film1HD, dus ik op film2 een film uitgezocht om op te nemen een dag later en hier hield gewoon halverwege de film de film op en de opname :S terwijl film 1 de films in zijn geheel uitzendt inc aftitels etc, dus de tijd die ervoor staat in de epg is ruim voldoende. verder merk ik dat ik ook bij het afspelen van opgenomen series films etc af en toe een schokkend (bevriezend) beeld heb héél kort, maar wel irritant in bijv een snelle scene. er zijn meerdere mensen die dit hebben tijdens live tv maar zijn er ook mensen die dit hebben tijdens het afspelen van opnamen?
  verder best wel tevreden over de ontvanger, went erg snel qua bediening etc. er schijnt nog een nieuwe FW update aan te komen, wat e.e.a. zeker zal verbeteren. ik wil hem best houden na de test. alleen weet ik niet of ik een abb. neem op prog. gemist, gewoon omdat er te weinig aangeboden wordt nog. alleen hart van ned. en piets weerbericht , als dit nu wat uitgebreider wordt en meer prog. aanbied dan is het wel het overwegen waard. vod weet ik nog niet, ben benieuwd naar de aangeboden films straks.
   
 3. Rekening van Ziggo als tester !!

  Vandaag een rekening ontvangen van Ziggo.
  Mail naar Ruigrok, helaas nog geen reactie.
  Meer mensen een rekening ?
   
 4. Die had ik maadag al. Omdat Ruigrok niet meer reageert toch maar de klantenservice gebeld met het hele verhaal. Ze wisten van niets. Hadden nooit van Ruigrok of een testtraject gehoord. (Viel nog mee dat ze het wel geloofden) Ik heb er op gewezen dat ik mijzelf nooit heb aangemeld voor de iTV-diensten en de rekening daarom alleen al misplaatst vind. Ze verwijzen naar Ruigrok en adviseren bij geen reactie brief naar Klantenservice Ziggo...
   
 5. Ik heb hetzelfde probleem. Gisteren brief ontvangen met bevestiging van mijn wijziging. Aan het begin van de week is telefonisch de tv theek en programma gemist dienst geactiveerd. Naar aanleiding daarvan dus de brief.

  Ik heb ook gebeld naar de klantenservice. De medewerker zou een taak aanmaken voor de afdeling billing zodat het niet gefactureerd wordt. Ze had het deze week al eerder vernomen. Ik heb ook ruigrok gemailed maar dat was gister aan het eind van de middag, dus ik heb nog geen reactie.
   
 6. stitch_duck

  stitch_duck Forum Member

  Berichten:
  338
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  015 Ziggo (Casema)
  Lid geworden:
  24 mrt 2008
  Is dit niet al een keer eerder besproken?

  Wijzigingsbrief ontvangen van Ziggo?
  Omdat Interactieve Televisie via het gewone proces bij Ziggo is geactiveerd, krijg je automatisch een brief hierover. Deze brief heeft geen betrekking op deze test en kan je negeren. Wees gerust, je ontvangt geen factuur van Ziggo voor het gebruik van Interactieve Televisie en de twee aanvullende pakketten tijdens de testperiode.
   
 7. Dan is het toch JUIST vreemd als het wel in rekening wordt gebracht.
   
 8. cisco decoders

  ik begrijp niet dat ziggo in zee is gegaan met cisco !!
  het apparaat werkt niet goed en erg duur !!
  ik heb zelf ook interesse gehad in cisco ! maar ik heb van mijn ziggo dealer te horen gekregen dat het apparaat niet goed werkt ! en wil dit apparaat ook niet aan hun klanten verkopen !
  ik heb van lijbrands telecom (kadaka) al 2jaar inter active tv veel uit gebreider dan ziggo en het werkt goed !!
  mijn ziggo dealer gaat binnenkort humax hd decoders verkopen met een harde schijf waar mee ook hd mee opgenomen kan worden ! en gaat 399 euro kosten alleen is deze decoder niet geschikt voor inter active tv!
  ik zou ziggo aan raden om met een andere modellen te komen ! dan cisco:pompom:
   
 9. Even afgezien van het feit dat de Cisco idd nog niet naar behoren werkt: dat heel duur valt wel mee. Je zegt zelf al dat de Humax even duur wordt. En ook sateliet HD PVRs zijn evenduur of duurder dan de Cisco.

  (PS: een uitroepteken om de halve zin is nu ook weer niet echt nodig)
   
 10. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Maar niet met zoveel beperkingen... :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina