1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je hebt gelijk, daar had ik niet aan gedacht :-)
   
 2. Heb vandaag de melding bij prog. gemist portal niet gevonden "portal nog niet beschikbaar druk op terug" en dat zo wel bij de publieke als de commercieele omroepen de tv-theek doet het wel. Hoop dat het voor tijdelijk is want heb het wel altijd gedaan, meer mensen hier last van ?
   
 3. Uitzending Gemist en TVTheek doen het hier prima. Alleen is sinds gisteren het grootste deel van de films uit de TVTheek verwijderd. Het aanbod is nu wel erg beperkt. Als dat zo blijft is het niet erg aantrekkelijk om daarvoor een abbo te nemen.
   
 4. Yep, hier ook...
   
 5. afspeelknop

  het enige probleem dat ik heb is dat ik geen afspeelknop meer krijg, niet echt onbelangrijk natuurlijk. Maar tot vorige week dinsdag werkte alles wel. Heeft iemand anders dit ook, of misschien gehad en verholpen?
   
 6. Re: ITV haperingen Progamma gemist en Tv-Theek

  Toch maar weer eens geprobeerd, yess alles doet het perfect! Nu kan het testen echt goed beginnen!:applause:
   
 7. Ja, merk het hier net ook. :?

  En een groot deel (vooral komedie) van de films in TV-Theek zijn inderdaad ook verdwenen...
   
 8. reactie op de reacties op mijn bericht

  Ok, ik heb bij alle zenders als ik mazzel heb 1 dag epg, 's ochtends vaak de epg van 's avonds nog niet, dus dat is iig al niet goed dan. Klinkt ook wel logisch aangezien ik niet meer door de provisioning heen kom.

  Bij alle kaarten voor de zekerheid eerst de stroom eraf gehaald en er weer opgedaan, terug naar fabrieksinstellingen en itv opnieuw geprobeerd te installeren dus daar kan het probleem niet liggen helaas.

  Het vreemde is dat ik niets aan mijn installatie heb veranderd. Ik had in het begin wel 1 dag uitzending gemist (tv-theek niet). Toen kon heb ik ook met itv installeren mijn gegevens ingevuld. Zo ver ben ik daarna helaas niet meer gekomen en is de status meestal even wachten.

  Overigens heb ik van signaal altijd 100% 100% (soms eventjes 74 %) en ber -6.

  Toch bedankt voor alle reacties!
   
 9. He he, vanavond zitten kloten om die 1 gats doos erop te zetten en eindelijk werkt het, ik was dus die 1 gats doos vergeten. Wat daar nou een verschil in zit als met die 2 gats, ik heb geen idee. Maar zit nu sbs 6 gemist te kijken...

  Best wel mooie kwaliteit met een hdmi aansluiting op de tv.
   
 10. Tja... da's niet erg slim, want dat staat wel heel erg duidelijk uitgelegd in de handleiding :-P Het verschil is dat in zo'n 2-gats doos een filtertje zit dat radio- en TV-signalen van elkaar scheidt. Dat filtertje houdt echter ook de signalen van het in de Cisco ingebouwde kabelmodem voor ITV tegen. Daarom besteedt de handleiding zoveel pagina's aan het wijzigen van die aansluitdozen thuis.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina