1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik nog niet, ik verwacht volgende week....
   
 2. Ik heb net een mail gestuurd, wanneer ik eventueel iets kan ontvangen.
   
 3. Helaas nog niets ontvangen zou binnen 5 werkdagen afgeleverd worden hoop uiterlijk vrijdag 2 januari
   
 4. 5 werkdagen zou inderdaad aankomende vrijdag zijn. Ben benieuwd, lijkt me niet zo ingewikkeld. Adres op de doos plakken en bij de pakketdienst afgeven.
   
 5. Er staat echter in de mail dat het "ongeveer 5 werkdagen" duurt, dus kan ook uiteraard eerder zijn.

  ----------------

  Beste *,  Via deze weg willen we je laten weten dat we jouw € 150,- borg ontvangen hebben. Hartelijk dank daarvoor. Leuk dat je meedoet met deze test over Interactieve Televisie van Ziggo.  Je adresgegevens worden doorgestuurd naar het verzendhuis, dat ervoor zorgt dat de Cisco ontvanger en bijbehorende smartcard naar het door jou opgegeven adres verstuurd worden. Afhankelijk van de drukte (en de Kerstdagen niet meetellend) duurt het ongeveer 5 werkdagen voordat je deze thuis zal ontvangen.  Voor vragen over de test kun je nog steeds terecht op “ http://onderzoek.netpanel.nl/ZiTV_FAQ ”. Dit overzicht met veelgestelde vragen wordt voortdurend door ons aangevuld, zodat de laatste informatie beschikbaar is voor iedereen die mee doet met dit traject. Voor verdere vragen over de test kun je overigens niet terecht bij de Ziggo klantenservice, maar dien je contact met ons op te nemen via “Ziggo-InteractieveTelevisie@ruigroknetpanel.nl”.

  Voordat je Interactieve Televisie van Ziggo zelf gaat uitproberen, zijn we benieuwd naar jouw verwachtingen. We willen je daarom vragen hierover een vragenlijst in te vullen. Dit kost je ongeveer 5 minuten.  Je kunt de vragenlijst vinden op de volgende link:


  (Werkt deze link niet, kopieer & plak hem dan in de adresbalk van jouw internet browser.)  In de tussentijd wensen we je alvast veel plezier met Interactieve Televisie van Ziggo! De eerstvolgende vragenlijst gaat over jouw ervaringen met de installatie ervan. Je ontvangt voor dit onderzoek ergens in januari een uitnodiging van ons.  Vriendelijke groeten,

  Alex Vos
  Ziggo-panel
   
 6. Wat ben ik het hiermee eens! Wat ik echt niet begrijp is dat Ziggo totaal nalaat om enige gebruikers ervaring te vragen aan de z.g. urly adopters (zoals wij). Nu gaan ze een testtraject opzetten terwijl ze als voorbereiding hierop informatie aan ons hadden kunnen vragen. Weer een gemiste kans en zoals bijna alles van ziggo waarschijnlijk verzonnen door snelle marketing boys die niet gehinderd worden door enige technische kennis.

  Ook ik ben uiteraard benieuwd naar de resultaten (als die tenminste bekend gemaakt worden).

  Kees
   
 7. ik had ook een vraag gestuurd via de mail en kreeg als antwoord terug dat ze de mail terug hadden gestuurd naar ziggo en dat ik gebeld zou worden.

  De vraag had met het testtraject te maken dus raar dat de vraag nog niet beantwoord is. heb natuurlijk nooit wat van ziggo gehoord.

  ben trouwens heel benieuwd naar de cisco. gaat met meer om het apparaat dan om de interactieve tv.

  Weet iemand trouwens hoeveel mensen er mee doen met het testpanel??

  fijne jaarwisseling alvast.:lol:
   
 8. Waarschijnlijk zijn ze dicht tot en met vrijdag. Het is een (marketing) onderzoekskantoor, geen technisch bedrijf. Misschien dat de mail alsnog wordt doorgestuurd naar de helpdesk van ziggo, maar dat ze wel willen weten wat er gevraagd wordt. Het blijven onderzoekers.

  Ik vrees dat we de decoders deze week niet meer ontvangen.
  Volgens de FAQ worden ze 1 keer per week uitgeleverd. grote kans dat dat de afeglopen week een feestdag was.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina