1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dank, maar geen mede proefkonijn :wink: Ben één van die 'slimmerikken' die hem al voor de test officieel gekocht heeft en daarom niet aan de test mee mocht doen.
  En omdat ik gewoon voor iTV moet betalen dus (ben allang buiten de eerste twee maanden gratis) heb ik geen iTV abo afgesloten omdat ik de huidige prijs voor de diensten bespottelijk hoog vind gezien het gebodene.
  Maar goed, ook ik moet niet klagen: om de een of andere reden doet ook zonder abo op iTV Uitzending Gemist het bij mij wel en Ziggo heeft nog steeds niets geincasseerd voor de Cisco die ik al sinds juli in bezit heb. Alleen On demand werkt bij mij (dus terecht) niet, krijg het bekende oranje 'bel 0900 etc' scherm.
   
 2. In Veenendaal moet het wel werken. Welke melding staat er in het rode scherm?
   
 3. Waarschijnlijk werd bij het uitnodigen gedacht, dat het gehele voormalig Casemagebied geschikt was voor iTV.
   
 4. 100% eens

  Test= toetsing vd kwaliteit van zaken (bron dikke van dalen)

  Oftewel geen garanties op het wel of niet correct werken van zaken, maar juist de problemen afvangen alvorens dit aan een groot publiek beschikbaar te maken.

  Hopelijk werkt alles snel perfect zodat een ieder nog wel even van alle diensten kan genieten!
   
 5. Waarom reageer je dan in het topic voor het test traject?
   

 6. Raar want ik woon in capelle a/d ijssel in postcode 2907 en heb gisteren een mail gehad dat het geactiveerd is en kan de films gewoon kijken heb al batman en tiny cup beken en werkt top.
   
 7. Sjonge sjongen wat "missen" vele mensen hier waar het nu eigenlijk over gaat zeg.

  Er is aangeboden de ITV te testen! verder niets.
  Het is dus wel degelijk geen beste beurt om dit te aanbieden in het casema gebied terwijl er gebieden zijn waar het nog niet eens beschikbaar is. Ook moet men dan niet telkens mensen iets beloven en het vervolgens niet nakomen. En had men VOORAF dus duidelijk moeten chekken of het voor de genodigde beschikbaar is of niet.

  En kom nou niet aan met : je moet blij zijn of je moet dit.
  NEE de organisatie van deze test schiet VER te kort.

  Je kan er lang of kort over L*LEN.
   
 8. Eh, lees het begin van het topic eens terug.

  Heb zelf het topic geopend om aan te geven dat er a) een testtraject kwam, en later b) huidige eigenaren niet mee konden doen. Pas daarna is het geworden c) ervaringen van mensen in het testtraject.

  Mag toch hopelijk wel op mijn eigen topic reageren :wink:

  Besides: mag dan geen tester zijn, het lijkt me voor jullie handig om tips van mensen te krijgen die hem al sinds juli hebben (en dus geen tester zijn) en voor ons is het handig om te weten hoe de test verloopt.
   
 9. Je hebt gelijk. Het netwerk van Capelle is inmiddels geschikt voor iTV.
   
 10. Vanochtend een email van Ruigrok en een bevestigingsbrief per post van Ziggo. Helaas nog geen interactieve tv. De boel gereset naar fabrieksinstellingen. Interactieve TV opnieuw geinstalleerd. Toen een uurtje kunnen genieten van programma gemist maar nog steeds geen interactieve tv en nu ook geen programma gemist meer. Maak wel intens gebruik van het opnemen wat de Cisco ook kan:applause:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina