1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ergens in dit draadje staat iets over morgen. Ik weet niet meer of morgen nu eea wordt geactiveerd of dat we een mailtje krijgen met meer uitleg.
   
 2. Bij mij precies hetzelfde. Ik kreeg trouwens vanochtend tijdens het tvkijken op Ketnet rechtsbovenin een oranje balkje met de melding dat dit programma terug te kijken is via "ooit gemist" enig idee hoe ik daar kom? Het staat niet in het menu bij programma gemist.
   
 3. 'Ooit gemist' is de naam van een nieuwe VOD dienst.
   
 4. Ooit gemist is de Belgische variant op "Uitzending gemist". Het programma dat je bekeek op Ketnet is blijkbaar te bekijken via www.ooitgemist.be

  Tevens is het inderdaad de naam die gekozen is voor het terugkijken van programma`s van de Nederlandse publieke en commerciele zenders via iTV van Ziggo
   
 5. tv gemsi en tv theek werken nu niet meer

  heb donderdag mail ontvangen van ruigrok dat maandag alles wordt ge activeerd wordt door ziggo we wachten maar af we zouden nog mail krijge:confused:n als het ge activeerd is
   

 6. Nou dat klopt niet helemaal wat jij daar zegt.

  Maandag krijgen we waarschijnlijk mail met daar in de stand van zaken. er was eerst geprobeert om itv voor ALLE testers afgelopen vrijdag aan de gang te krijgen. dit is duidelijk niet gelukt. maandag a.s krijgen we dus VERMOEDELIJK bericht. dit wil nog niet zegge dat we maandag ineens allemaal itv hebben... als we uberhoubt al mail gaan krijgen.

  en wie weet lukt t ze ineens wel om voor iedereen uit het testtraject itv aan de praat te krijgen, dat zou dan alleen maar mooi zijn want het is nu 1 GROTE ellende met dit hete ITV testtraject. want dat is wat we aan het testen zijn ITV en niet de cisco.....

  tis droevig...
   
 7. Activeren ITV

  Ik heb vorige week een oproep geplaats over ITV en glasvezel, maar niemand die aan de test meedoet heeft blijkbaar een aansluiting via glasvezel. Daarom mijn vraag anders gesteld, misschien nodigt dat uit tot reactie :-)

  Het activeren van ITV lukt bij mij niet, ondangs correcte en volledige installatie Ziggo-artikelen (versterker, 1-gats wcd, itv-box als 1e apparaat na wcd, etc.) en ook gebruik goede coax-kabels.

  Ik kreeg eerst de foutmelding Cond. O (Kabelmodem retourpad wisseling kon niet worden afgerond) en nu permanent de foutmelding Cond. K

  Weet iemand wat deze meldingen betekenen?
  Zijn beide meldingen van gelijke orde, of ben ik een stap verder (weg)?
  Heeft het met problemen met het retour-signaal te maken?
  En kan dit iets te maken hebben met het feit dat de kabel hier eerst via glasvezel binnenkomt, en dan pas naar coax wordt omgezet?

  Mijn gewone digi-(HD)tv werkt prima, ook de tv-guncties van de Cisco-box. Alleen ITV werkt niet goed.
   
 8. Ik neem aan dat je in Vathorst woont, en Ziggo FttH hebt. Als ik het goed heb, heb je dan geen kabelmodem, maar een directe ethernetaansluiting.

  ITV werkt via bepaalde frequentiebanden op het CAI netwerk, zoals kabelmodems dat ook doen. Omdat Vathorst niet is aangesloten op CAI, maar op Ftth, denk ik niet dat het bij jou zal gaan werken, omdat het netwerk in de wijk er niet geschikt voor is.
   
 9. Dat is inderdaad in Vathorst met Ziggo FttH. Of het kastje in de meterkast een kabelmodem of een ethernetaansluiting is, durf ik je niet te vertellen, hoe zou ik dat kunnen zien?
  Het is een wit kastje, waar de glasvezel uit de grond enerzijds in gaat, en anderzijds een signaal op Coax en een signaal met een UTP-verbinding voor internet en telefoon etc uit komt. Mij TV (ook digitaal) zit wel gewoon op de coax-kabel aangesloten, waarop het analoge-tv beeld ook zit dat op basis van het glasvezel-signaal gemaakt wordt.

  Het zou erg jammer zijn als Itv niet werkt op een heel een netwerk in een wijk, en al helemaal vreemd zijn dat ik dan wel aan de test mag meedoen utieraard. Aan de andere kant weet je als Ziggo zo wel zeker of een buurt als geheel een probleem heeft, en wie weet wordt dat nog wel opgelost tijdens de test. De infrastructuur is natuurlijk geavacceerd genoed (of helaas te geavanceerd?).
   
 10. Het witte kastje is geen kabelmodem, maar een soort van modulator (omzetter van glas naar koper). Ik heb geen flauw idee of het Coax gedeelte retourgeschikt is, maar ik denk haast van niet, aangezien er bij de ontwikkeling van FttH nog geen sprake was van ITV (via Coax), en voor internet (en evt IPTV) geen coax-retoursignaal nodig is (het gaat immers over je ethernetpoort).

  Aangezien het maar om enkele honderden (getal is even een ruwe schatting) aansluitingen gaat, denk ik dat men er simpelweg niet aan gedacht heeft om Vathorst uit te sluiten van de test, aangezien het in de rest van Amersfoort wel werkt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina