1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zet alles maar aan. :-P
   
 2. Even een tip:
  Is het niet verstandig om even te wachten met definitief aanschaffen van de CISCO op de introductie van de nieuwe HUMAX IHDR-5050c HD . Deze heeft wel de mogelijkheid van een netwerkverbinding etc etc en beproefde techniek !!! (Hadden ze deze maar in de test gedaan)
   
 3. Ja, als het nog langer duurt, dan is dat misschien inderdaad een beter idee...
  Ik heb de hoop dat de ethernetpoort van de Cisco ook nog wordt "open" gezet....
   
 4. Kun je even een lijstje geven van kabelbedrijven in Breda?

  Verder: ik neem aan dat Ziggo de DIENSTEN wil testen, niet het apparaat. Ziggo maakt immers niet het apparaat, maar levert de diensten aan. Als ik een proefrit ga maken met een auto, wil ik immers ook niet eerst de deuren van de garage, de slagboom van de parkeerplaats, de schuine stoeprand en het wegdek moeten testen, toch?

  Als we ook het apparaat moeten testen, kunnen ze nu gelijk de eerste vragenlijst rond gaan sturen... en andere apparaten :wink:
   
 5. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Waarom denk je dat dat ooit nog gaat gebeuren?
  Vanwege de toekomstige (premium) VOD is daar gewoon geen kans op.
  Ik moet eerst nog zien of ze er in slagen om alle bugs eruit te halen, het belgische coditel is vanwege onoplosbare problemen met de Cisco al overgestapt naar een ander type ontvanger.
   
 6. Opnemen

  Sinds gisteren is de CISCO geleverd :) Alles aangesloten en het werkt. Prima beeld!

  Ik ben wel benieuwd of de testperiode vanaf gisteren start en niet vanaf 1 januari, aangezien het nu al eind januari is.

  Alleen iTV werkt nog niet, evenals de TV-theek. Ik heb mijn nieuwe kaart erin zitten, ik ga straks nog even proberen om mijn oude kaart er in te stoppen en nog wat tips van deze site toe te passen. Bedankt iig voor de tips. Ik hou jullie op dehoogte.

  Ik heb nog een vraagje, die ik hier niet beantwoord heb gezien.

  Als ik een programma opneem, staat er de volgende dag in mijn lijst opgenomen programma's: 'no name' als titel van elk opgenomen programma. Gisteren 4 programma's opgenomen en kan ik alles handmatig aanpassen. Kan ik ergens instellen dat hij de echte titel van programma onthoudt? Thanks!
   
 7. Als je via tijd opneemt, dan krijg je 'no name' als default. Neem je op via de epg, dan wordt de epg-naam gebruikt.
  Ik denk dus dat jij via tijd opgenomen hebt.
   
 8. Thanks, heb het ff getest en dit werkt! :applause:

  Jammer dat je nog niet 24 terug in de tijd kan om een programma weer in te plannen, moet ik dus volgende week nog een keertje instellen.
   
 9. Als je Interactie TV hebt (geïnstalleerd) heb je een EPG van weken. En kan je dus een opname voor volgende week nu al inplannen. Werkt bij mij feilloos.
   
 10. Interactieve TV-test

  Is er al bij iemand van de testers de content van TV-theek en Programma Gemist aangezet i.p.v. dat hinderlijke oranje scherm met dat 0900-nummer? Volgens het mailtje van Ruigrok van 2 weken geleden zou dat allemaal nu toch moeten werken?

  Ik heb op zowel mijn nieuwe als de aangemelde oude kaart wel itV geinstalleerd gekregen. De eerste dagen werden de programma's van Programma gemist niet ververst, maar kon ik een groot aantal zonder problemen afspelen. TV-theek speelde nog niet af. De situatie is nu zo dat Programma Gemist van de Publieke Omroep wat betreft de titels keurig ververst wordt elke dag, maar dat ik niets meer kan afspelen. TV-theek is dus onveranderd. Heeft iemand van de testers wel het beloofde abonnement werkend?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina