1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat mij betreft mag het uitzending gemist aan hoor, ben er helemaal klaar voor :frons:
   
 2. Daar ben ik het wel mee eens. De maandbedragen voor de Interactieve diensten zijn vrij prijzig. Ik voel meer iets voor pay-per-view. Ik hoop dat dat er op termijn ook bij gaat komen als dienst.
   
 3. Zoals het ding nu is duidelijk nee. kan niet tippen aan m'n humaxje. Ook niet voor 150 euro.
   
 4. Ik zal hem waarschijnlijk wel houden, ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit vergeleken met de Samsung H360. Opnames zien er ook perfect uit.
  Bediening valt na wennen best wel mee.
   
 5. :oops: Ik durf het bijna niet op te schrijven........
  Nee dat had ik dus niet.. :sad:
  Bedankt voor de reactie.
   
 6. De mijne gaat gelijk terug in de doos. Ik heb zelfs het beschermplasticje niet van het diplay afgehaald. Tenzij het alleen de borg kost, en iemand em wil hebben voor 250 ;-)
   
 7. Ook ik heb de Cisco zojuist terug in de doos gedaan.

  Mijn belangrijkste klachten over de PVR:
  - traaaaag
  - teletekst is ouderwets, geen geluid en traag. Ook staat de PVR het niet toe om teletekst via de TV te gebruiken
  - beeldkwaliteit is prima, maar in mijn optiek niet (heel) veel beter dat mijn huidige Humax PVR (heb 37" inch Panasonic plasma TV)

  Mijn belangrijkste klachten t.o.v. Interactieve TV
  Om maar bij het begin te beginnen, ik heb dat niet geïnstalleerd.
  Ik woon in een nieuwbouw huis waarin alles is bekabeld, op 5 kamers een kabelaansluiting. In de meterkast heb ik een 1-gats aansluiting, de kabel loopt van de WCD naar een in de meterkast ingebouwde versterker. In alle kamers zit er een 2-gats aansluiting, signaal in alle kamers is 100%.

  Buiten het feit dat er geen 1-gats WCD in het installatie pakket zit heb ik geen zin om de hele configuratie te veranderen. Zou dan 2 versterkers nodig hebben (de Ziggo versterker heeft niet genoeg aansluitingen. Ik ken Ziggo inmiddels, als je belt dat iets niet werkt MOET je hun apparatuur installeren anders helpen ze je niet. Heb geen zin in deze discussies)
  Dit gecombineerd met het feit dat er op dit forum nogal wat meldingen worden gemaakt dat het (nog) niet (goed) werkt en de slechte prestaties van de PVR hebben mij niet kunnen overtuigen om toch de wijzigingen in het kabelwerk in het huis te wijzigen.
  Maar even wachten tot de techniek op dit vlak volwassen is.
   
 8. WCD + versterker aangesloten: in woonkamer alles oké (t.v., internet, telefoon), maar in de slaapkamer ontvang ik GEEN digitale t.v. als de versterker is aangesloten??? Zodra ik echter de voeding v.d. versterker er uit haal, wel (prima) digi ontvangst in slaapkamer. Ik begrijp hier helemaal niets van.

  Iemand enig idee wat hiervan de oorzaak is, en nog belangrijker: hoe ik dit op kan lossen? Ter info: t.v. woonkamer aangesloten met HDMI kabel; t.v. slaapkamer met scartkabel. Aansluiting is vanaf woonkamer via logeerkamer doorgelust naar slaapkamer.
   
 9. Heb je wel geprobeerd Interactieve TV te activeren? Als je WCD's en versterker relatief nieuw en van goede kwaliteit zijn, is de kans best aanwezig dat ze al retourgeschikt zijn. Probeer het anders eens of zoek de spec's op internet even op.

  Zijn ze niet retourgeschikt, dan valt de installatie mogelijk nog mee. Je installeert de nieuwe versterker ook in de meterkast en laat één uitgang naar de Woonkamer lopen en één (de oversterkte bijvoorbeeld) naar je de ingang van je huidige versterker. Volgens mij moet alles dan nog gewoon werken. Mocht je WCD in de woonkamer niet retourgeschikt zijn, dan moet je die ook nog even vervangen.
   
 10. Je gebruikt dus maar één uitgang van de versterker? Het maakt waarschijnlijk niet uit welke uitgang, je zal ze vast allemaal geprobeerd hebben.

  Doet je aansluiting in de woonkamer het wel goed ongeacht of de versterker aan of uit staat?

  Vaag probleem......
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina