1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is er iemand die de Cisco zo goed vind, dat hij/zij het na de test graag wil behouden?
  of valt de cisco gewoon erg tegen?
   
 2. Ik vind de Cisco zeker niet tegenvallen. Natuurlijk is er nog het eea op aan te merken, het is tenslotte een testtraject, maar dat gaat ongetwijfeld goed komen in de komende firmware update(s?).
   
 3. Heb weinig keus :wink: Heb dat ding gekocht, ben geen testtrajecter.

  Moet eerlijk zeggen dat ik de Cisco op dit moment niet opnieuw zou kopen.
   
 4. Hij heeft zijn beperkingen, maar dat heeft elke decoder.
  Afhankelijk van het aanbod zal ik wel overwegen om hem te houden.

  Aangezien het testen nog bezig is en we nog geen vragenlijst hebben ontvangen, hebben we nog geen "officiele" terugkoppeling kunnen doen.

  Ik neem aan, dat er de komende weken wel degelijk wijzigingen worden doorgevoerd aan de systemen door firmware updates.

  Ik verwacht echter dat de vragen met name gaan over het aansluiten en het benaderen en functioneren van het VOD deel van de decoder. Over de rest van de decoder verwacht ik weinig vragen...
   
 5. Voor die 150 euro borg houd ik hem zeker.

  Voor nieuwe klanten zou ik hem voor 300 euro in de aanbieding doen. Is veel aantrekkelijker, je moet ook al voor die aanvullende diensten betalen dus maakt het wel een duur grapje dan.
   
 6. Veel mensen denken dat alle problemen wel opgelost gaan worden met firmware updates, maar niet alles is softwarematig op te lossen. De zapsnelheid bijvoorbeeld zal alleen significant verbeterd kunnen worden als optimalisaties in de software dit kunnen bewerkstelligen, er blijft echter altijd een hardwarelimiet. Hetzelfde geldt voor teletekstondertiteling.

  Ik wil hiermee niet zeggen dat het niet kan, maar je moet wel reƫel blijven in het verwachtingspatroon. Bij de Siemens PVR werd ook lange tijd de hoop gekoesterd dat opnemen via het netwerk nog goed ging komen, maar achteraf bleek dat dit nooit haalbaar was door hardwarebeperkingen.

  Misschien kan iemand van de Cisco firmware afdeling bij Ziggo wat aanpassingen bekrachtigen danwel ontkrachten, zodat iedereen zijn verwachtingspatroon daarop kan aanpassen. Ik zou alle testers willen aanraden zeer kritisch te blijven op de situatie zoals hij nu is en niet alvast een voorschot nemen op wat mogelijk gaat komen.
   
 7. Mart, ik ben met je eens dat we niet te hooggespannen verwachtingen moeten hebben, hoop dat ze in ieder geval de juiste prioriteiten stellen (en dat is wat mij betreft eerst terugkerende EPG opnames betrouwbaar maken en de HDMI handshake issues oplossen).

  Maar ik weet ook uit ervaring dat een firmware update met gelijke hardware een verschil van dag en nacht kan zijn. Die ervaring heb ik met de UPC Thomsom mediabox die inderdaad veel sneller ging zappen, maar ook bv met mijn Nokia N95 die vanaf de 10 serie firmwares naar de 20 serie firmwares opeens een nieuwe telefoon leek. Veel snellere GPS fix terwijl batterylife verdubbelde en memory use zonder draaiende applicaties halveerde.
  Kortom: doe ook weer niet te geringschattend over het potentieel van optimalisaties.
   
 8. Dat was absoluut niet mijn bedoeling, ook niet om mensen bang te maken dat er niets meer te verbeteren valt. Ik wilde alleen aankaarten dat je van tevoren niet kan inschatten als gebruiker hoeveel er nog te optimaliseren is. Er zijn legio voorbeelden waar een firmware update een apparaat van onbruikbaar to top omgetoverd heeft, maar er zijn ook zat voorbeelden waarbij een firmware update alleen geneuzel in de marge betreft. Daarmee wil ik dus alleen zeggen dat je niet kunt anticiperen op een gegarandeerde verbetering.
   
 9. indien het voor die 150 euro is denk ik wel dat ik het doe.
  De beeldkwali vind ik goed, zapsnelheid valt idd tegen maar dat is met mijn samsung hd decoder ook niet al te best.
  en het opnemen gaat me makkelijk af en ik kan intuitief makkelijk met het apparaat overweg.
  Ik ben niet heel erg tevreden over het apparaat maar ik vind het wel aanvulling genoed om mijn samsung hddecoder te verkopen en deze ervoor in de plaats te zetten.
   
 10. voor 150 zeker wel. Met de kuren valt te leven en idd kunnen firmware updates een wereld van verschil maken. Voor 400+ is een heel ander verhaal. Daar zou ik m zeker nu nog niet voor nemen. De diensten zijn voor de huidige prijsstelling ook niet aantrekkelijk genoeg.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina