1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goh, waarom werkt uitzending gemist dan wel, krijg ik een IP nummer en staat interactie televisie op geactiveerd?
   
 2. Dat weet ik niet. Ik herhaal alleen wat Kitaro1 of Anoniem (beide ziggo) ooit in dit forum hebben geschreven.
  Ik heb zelf de wcd niet vervangen, en heb wel ip-nummers bij het interne modem. Ik ben dus wel de provisioning door (gelukkig wel, want daardoor is de epg meer dan 2 dagen), maar ik kan geen uitzending gemist noch vod binnenhalen. Wel de catalogus ophalen.
   
 3. Pfff, heb het even helemaal gehad met die test:sad: Uren bezig geweest met wcd, versterker en bekabeling, resultaat: als de versterker aan staat, doet mijn digitale t.v. in de slaapkamer het niet. Trek ik de stekker v.d. versterker er uit, prima digitaal beeld.

  Iemand enig idee waar dit door veroorzaakt kan worden? Teevee in de woonkamer is aangesloten met HDMI kabel, in de slaapkamer met scart.

  Ten 2e: activatie voor interactieve t.v. is gelukt, maar klik ik op programma gemist of de tv-theek, dan gebeurd er dus helemaal niets; lijkt alsof de OK knop niet werkt dus.
   
 4. En dat is dus precies het verschil met de testers die het wel volgens boekje hebben aangesloten. Die kunnen (zij het voorlopig beperkt) al enkele 'uitzendingen gemist' ophalen en afspelen. Bij de rest van uitzending gemist verschijnt 'Portal nog niet beschikbaar' of net als bij TV-theek dus dat 0900-nummer, waarvan de instructie is dit NIET te bellen, omdat het materiaal over een week wèl beschikbaar is. In in ieder geval is bovenstaande situatie illustratief voor een goed werkende antenne-aansluitng!
   
 5. Eh, ik heb *niet* aangesloten volgens het boekje. Heb alleen versterker geplaatst (had versterke met wat splitters, scheelt weer, plus heb nu 100% signaal op de Cisco). WCD heb ik intact gelaten (is er een met tv, radio en ethernet .. van de bouwmarkt, niet een van de goedkoopste). In die bijgeleverde tv/radio splitter zit soortgelijkend filter als in m'n WCD, dus wat Ziggo verteld is niet altijd waar (maargoed, je moet melden met al die houtje-touwtje constructies die ook bij klanten gemaakt zijn)
   
 6. Je kan het 'skippen'(want spoelen doe je gewoon met de dubbele pijl) instellen in het menu onder 'recorder instellingen'. Staat standaard op 5 minuten, maar kan ook 30 sec, 1 min 10 min en 30 min (uit het hoofd). Omslachtig omdat in sommige gevallen 30 sec en soms 10 minuten skippen handiger is.
  Maar een andere mogelijkheid om versneld te neuzen in een opname of VOD is met percentages werken. Gaat alsvolgt: Van te voren kijken hoelang een opname/VOD-uitzending duurt. Het getal dat je intoetst tijdens het afspelen = het percentage verstreken tijd waar de speler naar toe spingt. Dus bij een opname van precies 60 minuten betekent 25 intoetsten dat je op 15 minuten van het begin komt etc. Ideaal lijkt me als je random door een opname wilt 'spoelen'...
   
 7. Mijn 'workaround' voor de brakke EPG-opnamefunctie: Alleen eenmalige EPG-opname programmeren.
  Met de uitgebreidere EPG en de zoekfunctie hoeft dat ook bij series geen verminderd gebruiksgemak op te leveren.Wat ik verder doe is per opname de uitloop wijzigen. Of in ieder geval het scherm 'opnamegegevens wijzigen' oproepen (via 'Meer') en dan ongewijzigd opslaan. Heeft na de eerste 2 mislukte programma´s voorlopig meer dan twintig perfect uitgevoerde EPG-opnames opgeleverd. Of het wijzigen inderdaad nodig is of dat het euvel ook verholpen is als je afziet van terugekerende EPG-programmering en dat gewoon met een tijdprogrammering doet, weten anderen die het apparaat langer in bezit hebben beter dan ik... Ik heb in ieder geval geen klachten meer over mijn EPG-opnamen.
   
 8. itv

  Bij mij in Woudenberg, werkt alles sinds dinsdag perfect. Kan films kijken of uitzending gemist. De recorder werkte ook nog eens alles wat ik wilde opnemen heeft ie gedaan. En dat allemaal terwijl ik de wcd NIET heb vervangen. Ik vind het allemaal tot nu toe erg positief.:applause:
   
 9. Mensen die de WCD niet hebben vervangen, hadden die dan al een een-gats WCD, of nog een dubbelgats model?

  Ik heb de WCD niet vervangen omdat het al een eengatsmodel was. Als internet daar een return-signaal doorheen kan jagen, dan zal die returndata van de iTV er ook wel doorheen kunnen, dacht ik zo.

  @ Randstad: Doet digi-TV in de huiskamer het wel op dat moment? Wordt de versterker heet (60°C), of blijft hij lauwwarm?
   
 10. En dat is dus niet zo. Mijn oude doos kon prima internet doorgeven, maar geen iTV. Ik begrijp dat dat te maken heeft dat iTV net op een frequentie zit die wordt geblokt door de TV/radio splitter in de oude contactdozen.

  Dus volgens mij hoef je alleen geen doos te vervangen als je WCD geen split tussen radio en TV signaal heeft.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina