1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Oh zo :P

  Na het resetten naar fabrieks instellingen komt hij bij aanzetten met de installatie..
   
 2. Ondertussen heb ik ook de boel vol gas aangezet en geen problemen ondervonden:grin: alles op 100%. Ik baal alleen van de cisco, daar moet ik nog aan wennen (traag). De videotheek werkt nog niet maar dat komt over 2 weken. Ik irriteer mij aan de witte lijn links boven in beeld en de menu's komen bij mij licht schokkerig in beeld. Mijn eerste gevoel bij de cisco gaat richting de grijze afvalbak maar ik gun m nog 2 maanden. Ik ben benieuwd naar de Humax versie.
   
 3. Als ik de cisco gekocht had dan was deze direct weer retour winkel gegaan.
  Vergeleken met mijn humaxje vind ik het helemaal niks. Uitzending gemist is wel leuk en HD is zeer fraai, dat wel maar voor de rest moet er veel verbeterd worden aan dit apparaat.
   
 4. Tot nu toe is de cisco de enige hd-recorder, maar er is hoop voor je:
  http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/humax-ihdr-5050c-review-20090107/
  een humax hd-recorder :wink:
   
 5. Moet BER op 0.0 staan? En moet je kwaliteit echt 100% zijn?
  TV doet het, HD kanalen ook, alleen krijg ik de "Provisioning" niet voormekaar.... :-( ben al 2 dagen aan het zooien nu...
   
 6. staat wel de laatste firmware erop? op de oude firmware kreeg ik ook geen connectie op de VOD-dienst na de firmware update wel.
   
 7. Dat update hij toch als je hem aanzet de eerste keer? Dacht ik? :)
  Heb jij ook "slechter" signaal dan 100% en 100%?
   
 8. http://www.digitalekabeltelevisie.nl/faq/ :

  Wat is de BER? Waar kan ik de BER vinden?
  BER staat voor Bit Error Ratio. Het getal geeft aan de verhouding tussen fout en goed ontvangen bits. Bijvoorbeeld een BER van 1E-6 (normaal zou je dat schrijven als 0,000001) geeft aan dat één op de miljoen bits foutief ontvangen is. Digitale televisie heeft foutcorrectie, en kan daardoor een aantal foute bits herstellen. Voor een 'foutloze' (quasi-error-free) werking mag het signaal ongeveer 1E-4 (1 op 10000, ook wel 100E-6) fouten bevatten. Dan kan de decoder de fouten nog herstellen. Het streven is een BER van 0. (dat betekent dus eigenlijk minder dan 1E-6, minder fouten geeft de decoder niet aan)
  De BER kan verschillen per transportstream. Er zitten een aantal zenders in één transportstream. Deze zullen allemaal dezelfde BER hebben, zenders in andere streams kunnen een andere BER hebben. Als je de BER wilt weten moet je eerst zorgen dat de decoder is afgestemd op de zender waar je een probleem hebt. Heb je op meerdere zenders een probleem, kijk dan of deze op dezelfde frequentie (=dezelfde transportstream) worden doorgegeven. Dat kan je zien in hetzelfde scherm waar je ook de BER kunt zien.
  Waar je de BER kan aflezen verschilt per decoder.
   
 9. Normaal wel..ik was zo stom om de stekker eruit te halen toen er allerlei rare codes kwamen. Ik heb idd 2x 100 procent aan signaal
   
 10. Beide thanks voor de info!

  Wellicht staat ontvanger te ver van aansluitpunt en zou er nog een extra versterker tussen moeten dus... of hou je dan je "foute bits"?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina