1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat is helemaal waar, ik verwacht ook geen probleemloze gebruiksperiode eigenlijk..

  Euh... dat kaartje...ik zal eens kijken. Ik heb als een blije schooljongen die doos opengeript en overal kabels ingestoken... wellicht dat ik hem over het hoofd heb gezien... Gheghe

  edit: Yep, zat op een blauwe folder geplakt.... ahum..
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 jan 2009
 2. Hier doet ie het inmiddels. Ik heb de versterker zo aangesloten als dat ik denk dat goed is, en dat werkt :) Ik heb nog wel een lelijke witte streep over het beeld, maar ik heb er nog ergens een splitter tussen zitten die voor problemen zou kunnen zorgen.

  Vooralsnog niet erg onder de indruk van de user interface van de cisco. Ik ben Humax iPVR gewend, en voor wat ik tot nu toe gebruikt heb, is die user interface toch handiger (ik mis bijvoorbeeld nu al de lijn die bij de humax de huidige tijd aangeeft ten opzichte van de EPG).

  Ook het gebruik van VOD vind ik niet handig, zo via het menu. Ik ben net terug uit de verenigde staten waar ze het toch veel beter voor mekaar hebben (en dat bovendien al jaren lang :wink:). Daar zijn de on-demand kanalen gewoon opgenomen in de channel list (zal misschien van de apparatuur afhangen).

  Maar goed, daar zijn ze sowieso beter bezig: tig HD kanalen, tig on-demand kanalen, en veel kanalen met time shift. En dat is allemaal in het normale standaard pakket... lang leve concurentie op de kabel :wink:

  On topic: het Ziggo pakket werkt na het aansluiten gelijk, maar het is nog wel heel erg wennen. Het aanbod in het on-demand stuk stelt teleur, maar ze beginnen dan ook nog maar net. Het uitzending gemist stuk lijkt netjes te werken. Het moet alleen ook voor BBC en Discovery werken om voor mij interessant te zijn :wink:
   

 3. ehuuu HALLO!

  wij zijn ZIGGO ! en ook jij....... ja jij bent ook Ziggo.

  Ik, Ziggo, en dus jij, wil je wat vertellen..........

  Welkom! en weest niet bevreezzzzzzzzzzzzt.:applause::applause:
   
 4. Ik heb nu de internetsplitter in de 'een-gats-aansluiting' gedaan, en vanaf dat punt het hele televisie-gebeuren met de breedbandversterker aangesloten. Dus eigenlijk de oude situatie, maar dan met het nieuwe deel erbij.. ik hoop dat hij weinig verlies heeft en de server kan vinden... Anders geen iTV for Me....
   
 5. Waarom de internetsplitter er nog tussen?? :?
   
 6. Hallo allemaal,

  Ik heb een misschien domme vraag maar ik stel hem toch maar. Bij mij in de meterkast zit een 1gatsaansluiting, nu komt er boven uit het plafond tussen alle leidingen een dikke coax kabel met een female aansluiting deze komt in de aansluiting.
  Vanuit het kabel/internetmodem komt een kabel met aan het eind een tratect doos, waarop een 1 gats aansluiting zit. In deze aansluiting gaat bovengenoemde kabel, die aangesloten moet zijn op de 2 gats aansluitdoos in de woonkamer.
  In het aansluitschema zie ik deze kabel nergens terugkomen, wel dat ik het bijgeleverde kabeltje van 40 cm in de 1 gats en op de versterker, dus vraag ik me af heb ik dan signaal in de woonkamer of moet ik die dikke kabel doorknippen en op een van de andere aansluitingen op de versterker plaatsen.
  Wie weet de oplossing, of gewoon die kabel links laten liggen????
   
 7. od kanalen in de vs zijn dan wel opgenomen in de channel list

  maar om ze te kunnen kijken moet je dan toch echt wel de juiste sc/dc hebben.

  en over welke regio heb jij het!
  ik bedoel mijn broertje zit op sat abbo's van 80 dollar +.
  Het free to air (om het zo maar ff te zeggen is wel n kanaal of 100 maar de rest as je niet betaalt is bagger..)

  ja gratis decodertje halen bij de wallmart en dan cc'tje dr in en vervolgens tegen 10 dolar ps de nieuwste films kijken!
  Dat is hier nog lang en lang niet haalbaar en/of aan de orde! (komt wel telkens dichterbij lijkt me.)
  grtz

  :frons:
   
 8. Nou, hier nog geen veranderingen. Bij Provisioning Status staat nog steeds "Even wachten". Grrr...

  Of ligt het aan de locatie misschien? Idee├źn iemand?
   
 9. Volgens mij heb ik de oplossing al gevonden de losse kabel dient aangesloten te worden op aansluiting nr 3 en de coax van het modem zonder doos op aansluiting 2, en op 1 het 40 cm kabeltje naar de hoofdaansluiting.
  Neem aan dat dat correct is.
   
 10. ipv bv Nederland 1, Veronica of Discovery heb je dan bv HBO on demand, SHO on demand, etcetera. Met daarachter dan categori├źn en uiteindelijk titels.

  Regio San Antonio, TX en Dallas, TX. Naar ik meen Warner Cable, maar ik weet dat niet zeker. En zonder bijbetalen op het normale abo, krijg je al verschillende on-demand tv series en films, ze zijn alleen misschien niet het nieuwste van het nieuwste, maar het is ook niet dat je alleen films van 10 jaar oud ziet. Van de laatste keer weet ik zo snel geen voorbeelden, maar ik heb toentertijd in Dallas al gratis "the 40-year-old virgin" gezien terwijl die in NL nog uit de bioscoop moest komen... dus ach... :) En ook verschillende spiksplinternieuwe series. Dexter zat daar bijvoorbeeld allang op de on-demand terwijl die serie hier nog niet eens op de TV was.

  Maar ja, wij hebben gezondheidszorgverzekeringen :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina