1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou.... bijna goed... in de begeleidende brief staat het volgende punt:

  Dus iig in mijn geval zit iTV op mijn oude smartcard en niet op de nieuwe. (En aangezien ik al twee smartcards heb, bewaar ik deze voor als ik nog es alle zenders wil kunnen zien :-)
   
 2. Ook ik heb de Cisco ontvangen en ga alles morgen ochtend op mijn gemak installeren.
   

 3. Dit was ook de reden waarom ik dacht dat dit misschien mogelijk zou kunnen zijn. Maar ben er al achter gekomen dat al die zenders zoals Film 1 enzo niet werken op m'n oude kaart en wel op de nieuwe.
   
 4. Ik heb nu wel weer alles aan de praat, maar ook ik mis nu de mogelijkheid bij uitzending gemist om op ok te drukken... Uitzending gemist moet toch al wel werken en de tvtheek toch pas over 2 weken?
   
 5. Vandaag ontvangen, en direct geinstalleerd. Ik had al een 1-gats aansluiting, dus de versterker erop, en de diverse kabeltjes eraan plakken.

  Initialisatie ging goed, provisioning error...dat wel.

  iTV ging ook goed uiteindelijk. Ik heb al een paar dingen van de laatste week gezien.

  Na een uurtje of twee echter begint het beeld ongelooflijk te haperen, zwart beeld, hangend beeld, geluid-rommeltje... Toen ik de stekker van de versterker uit de contactdoos haalde (was overigens behoorlijk heet!). werd het beeld weer probleemloos weergegeven. Maar iTV werkt dan niet, en ook internet kun je vergeten. Ik hoop dat dit een eenmalig geintje was, want testen vind ik prima, maar je moet op zijn minst wel normaal TV kunnen kijken en internetten... :giveup:


  Maarre, welke nieuwe kaart? Ik heb geen nieuwe kaart ontvangen, dus gewoon de oude erin. En die doet het prima. Ze hebben mijn kaartnummer gekoppeld aan de diensten geloof ik he?
   
 6. Ding dong, daar stond de man van TNT met een groot pakket. Leuk, maar ik ben wel ietwat huiverig als ik zo bovenstaande allemaal lees.
  Morgenochtend maar eens aan de slag.
   
 7. Er zit in de doos een brief waar het kaartje aangeplakt is..
   
 8. Hallo allemaal,

  ik ben nieuw hier en doet ook mee aan het test traject.
   
 9. Aha, dat is dan anders dan bij mij (een van de early adapters). Daar was de nieuwe kaart nodig om de provisoning te laten werken. Ik sprak dus uit (de verkeerde) ervaring. Sorry voor de misleiding :oops:
   
 10. Daar ben je dan ook tester voor. Zodat jij kan ervaren wat er allemaal mis gaat, zodat anderen na jou het makkelijker hebben. :oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina