1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hk lijkt me inderdaad handig het zoveel als mogelijk te doen zoals aangegeven. Anders hadden ze het niet zo in het boekje gezet (hoewel... ;-) ). Vergeet je in de gangkast de aarde niet?

  FUN! :pompom:
   
 2. het lijkt mij dat als je helemaal geen WCD gebruikt er ook geen onderdelen tussen kunnen zitten die niet retour geschikt zouden zijn... ik ga het ff proberen nu...
   
 3. kun je eigenlijk wel splitters tussen de ontvangeren het aop laten zitten ik heb namelijk meerder tv's aangsloten
   
 4. Ik denk dat het eraan ligt of je nog voldoende signaal over gaat houden. En misschien op de meest rechter plug van de versterker zetten, die geeft het sterkste signaal uit... -8db....
   
 5. Ik heb nu een ander probleem. Ik heb hem weer terug gezet op fabrieksinstellingen, want nu deed uitzending gemist het helemaal niet meer en blijft nu hangen bij het loading... please wait scherm.... en krijg geen beeld meer... oei oei...
   
 6. bugs

  Ik heb het apparaat gisteravond ontvangen en vandaag op mijn gemak geinstalleerd. WCD ging probleemloos.
  Loading was eindeloos, maar daarna fraai plaatje. Ik krijg (zoals meer testers) het inetereactieve deel niet aan de praat. Installatie mislukt. N.a.v. andere postings de stekker er uit gehaald. Daarna installeert-ie weer enkele minuten en wordt aangegeven dat er nu geen updates meer te installeren zijn. Maar op uizending gemist en TV-theek blijft het scherm maagdelijk blauw. En als ik dat lang genoeg volhou loopt apparaat vast.

  De eerste impressie: Beeld kwalitatief beter dan de Samsung. Zeer groot is het verschil bij de RGB-uitgang. (HDMI moet dan wel 576p, want anders dof beeld). Wat zeer tegenvalt als je eerdere STB's gewend ben is de teletekstfunctie. In 1 woord bagger uit het jaar nul zonder geluid en transparant beeld. En het ontbreken van TT-ondertiteling vind ik helemaal niet kunnen.

  Een aantal bugs uit de eeerder gepresenteerde bugslijst zoals het uitvallen van het geluid ben ik niet tegengekomen (opgelost in nieuwe frimware?) Maar wel een nieuwe: de volumeknoppen bedienen altijd mijn tv. Dus als je het geluid van de STB niet op het goede niveau heb, moet de TV code gedelete worden. Voor het overige moet ik het nog uitproberen. De eerste recorder opnamen waren zeer veel belovend!
   
 7. Hey,

  Ik heb ook zojuist m'n Cisco ontvangen. Maar voor ik ga aansluiten: ik heb internet via de kabel en daarvoor via casema ooit zo'n kastje gekregen dat het signaal splitst in internet aansluiting en TV aansluiting. Doet dit kastje niet al hetzelfde als de nieuwe breedband versterker? Of is bij dat oudere kastje het signaal voor de TV nog steeds één-richtingsverkeer?

  Overigens heb ik gewoon een groene draad rechtsreeks uit de muur komen, dus die WCD blijft bij mij in de verpakking zitten.

  Oh, en nog een vraagje: in de handleiding van Ziggo staat dat je het kabelmodem op de eerste poort (na de input) van de versterker moet aansluiten. Op de versterker staat echter dat die 0dB levert en geschikt is voor kabels <5 meter. Ik neem aan dat ik het modem beter aan kan sluiten op de poort die past bij mijn situatie? (Zit een metertje of 10 tussen het kastje en hjet modem).
   
 8. Nou, hier is ie ook binnen!

  Alles geïnstalleerd aan kabels en kastjes.
  Gelukkig werkt ook alles alleen heb ik een probleempje met de iTV. Bij het installeren hiervan krijg ik bij Provisioning Status alleen "Even Wachten". Al een half uurtje tot een uur ongeveer.
  Kon wel m'n klantennummer etc. invullen maar dan krijg ik dus:

  Provisioning Status: Even wachten
  Gedetailleerde status: Server gegevens bijwerken

  Interne kabelmodem

  En die gele balk die constant terug loopt.
  Ook heb ik de oude kaart geprobeerd maar zonder succes. Heel jammer want ik zou het graag uitproberen dat iTV.

  Iemand tips?
   
 9. Op je oude kaart gaat het sowieso niet werken. Ziggo heeft iTv gekoppeld aan je nieuwe smartcard.
  Daarnaast wordt al eerder genoemd dat iTv pas over 2 weken aktief wordt.
   
 10. Dat de oude kaart niet ging werken ben ik nu ook achter :)

  Maar ik meende toch echt te lezen dat veel mensen het al is gelukt om dit te installeren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina