1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. dat kan niet want m'n wcd zit in de huiskamer. heb de breedbandversterker er nu tussen gezet en het signaal is 100% alleen hij doet het nog steeds niet.
   
 2. Zojuist alles aangesloten. Ik heb mijn WCD vervangen, en kwam ook de nodige schroefjes te kort. Verder heb ik zonder versterker 100% signaal, ik doe het lekker zonder versterker. Komt ook wel goed uit, want ik heb geen stroompunt bij mijn WCD.
   
 3. Pffffffff ben ik nu de enige die de decoder nog niet ontvangen heeft? Super irritant als ik al lees dat jullie er al mee aan het spelen zijn.
   
 4. In elk geval niet de enige, ik ook nog niet :mrgreen:
   

 5. nee want een kennis bij mij in de straat heeft hem ook niet gehad vandaag. Die baalde enorm toen hij de bezorger bij mij voor de deur had gezien met de doos en hij aan zijn deur voorbij ging.:sad:sorry:sad:
   
 6. vod

  bij mij is alles geïnstalleerd en alles werkt ook vod is goed geïnstalleerd maar krijg bij uitzending gemist niet gelukt probeer later nog eens, heeft iemand een idee hoe dit kan en hoe ik dit kan verhelpen?:idea:
   
 7. Ehhh je mail lezen:
   

 8. dus hij komt daar ook je huis binnen dan?

  ik neem aan dat je ook al de stekkers dr n keer uit heb gehad en een andere smartcard dr in heb gehad??

  je zegt installatie mislukt. Wat bedoel je daar precies mee? geen zenders of kan hij niet updaten? (ik vraag dit omdat het bij mij eigenlijk zo gemakkelijk en snel ging dt ik het niet eens gezien heb.)

  as je geen zenders heb.. probeer je oude ontvanger eens.
  as tie al niet verder komt bij het begin trek dan eens de stekker van de versterker er uit en die van de cisco. en begin dan eens op nieuw.

  kweet t ook niet.
   
 9. Kan iemand mij vertellen wat er gebeurd met de nieuwe WCD als je besluit na het testtraject de cisco terug te sturen?

  Moet je dan ook de oude WCD weer terug plaatsen, of kan deze dan wel gewoon blijven zitten?

  Ik kan hierover nergens iets terugvinden, en vind het toch wel een belangrijk detail.
   
 10. Er is hoop jongens!!! Ik heb 10 min geleden een TNT aan de deur gehad die nog nooit zo aan een deur is onvangen denk ik :P:applause:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina