1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. extra brood met beleg of een Cisco........als je voor die keuze staat en je hebt gekozen voor de Cisco ben je heel goed bezig, hahaha
  :schater::schater::schater::schater::schater:
   
 2. Ook ik heb betreffende mail ontvangen, het is inderdaad jammer dat de levering een week uitgesteld is.
  Ik vind het wel netjes dat we via de mail op de hoogte gesteld zijn.
  Dus wacht rustig af.
   
 3. Het is bij wijze van, maargoed ik heb al een fax gestuurd en deze test gaat aan mijn neus voorbij, want ik heb geen zin om hierop te wachten. Want dit is weer een teken van laksheid, want als wij eventueel telaat zijn om het retour te sturen kunnen we ook geen excuus gebruiken dat we het effe druk hadden. Nee bedankt.

  Ik gaat wel verder met mijn 2X Humax decodertjes, simpel en makkelijk
   
 4. Alles heeft zijn prijs. En met de feestdagen ertussen bestellen weet je dat het nu eenmaal langer duurt. En je weet nu ook al dat wanneer je die Cisco 8455DVB later wilt overnemen je dat ook weer een duit kost. Of kan je bij voorbaat al zeggen dat je hem straks niet neemt? want zonder extra HD of thema abo heb je eigenlijk ook niks aan de Cisco 8455DVB. Dan krijg je trouwens gewoon weer je 150 euro terug om later weer een brood te halen, niet eens een extra brood. toch?? :frons:

  grt W.
   
 5. Ik ben blij dat ik als panellid niet op de deze uitnodiging ben in gegaan. Gezien de perikelen van Ziggo met de levering van de decoders en andere zaken.

  Sowieso vindt ik VOD geen toegevoegde waarde, wat voor mij een toegevoegde waarde is, is een HD PVR (een soort samsung PVR850 maar dan voor HD kwaliteit) en volgens zijn die nog niet leverbaar.

  Aan de andere kant kan ik e vertraging dhet best wel begrijpen, want een ieder heeft de tijd gehad om het geld over te maken tot en met 31 december.
   
 6. :?: Ik begrijp deze opmerking niet helemaal.
  De cisco is namelijk een HD PVR waarbij als extra vod en uitzending gemist kan worden afgenomen.
  Ik gebruik de cisco al maanden gewoon als HD PVR en zo zijn er wel meer cisco gebruikers
   
 7. Dat is niet waar want ik heb 23 december een mail gehad dat mijn borg binnen was en het Ziggo verzendhuis de opdracht had gekregen om de decoder te versturen.

  Zit niets anders op dan afwachten, op mails wordt idd traag gereageerd door Ruigrok.
   
 8. Wat begrijp je hier niet aan? Er is nog steeds geen PVR (personal video recorder), die programma´s kan opnemen die uitgezonden worden in High Definition c.q. digitaal. Ik ben hem niet tegengekomen, jij wel dan? VOD is geen toegevoegde waarde voor mij. Kan met de huidige PVR ook programma´s opnemen en by the way ik kijk zo weinig naar de tv (geen verslaafde) dat de lijst van opnomen programma´s vol is.
   
 9. Wat is niet waar? Iedereen heeft de tijd gehad om z´n borg te betalen tot 31 december 2008. Ik denk dat ze pas gaan uitrollen als je zeker van zijn dat iedereen zich gemeld heeft.

  Via de panel wel aangegeven om mee te doen, kreeg ook dat mailtje en achteraf geen borg gestort. Omdat ik bij nader inzien niet een buil wilde vallen. Jullie doen wel gezellig mee allemaal, maar geen voorwaarden. Dat bemerk ik ook aan de reactie hier. Niemand weet eigenlijk wat er na de testperiode gaat gebeuren.

  1. Moet je hem wel of niet teruggeven.
  2. Moet je straks bijbetalen bovenop die €150.
  3. Onduidelijkheid alom over deze test.
   
 10. FJRobert, de Cisco IS een PVR die programma's kan opnemen in High Definition. Daarnaast kan hij ook VOD.

  Ook ik heb de Cisco gekocht puur vanwege de HD PVR functie, Interactieve TV vind ik met het huidige aanbod en toekomstige prijsstelling niet zo interessant.

  Kortom, ook ik begrijp je punt niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina