1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ben ik dan echt een van de weinige geluksvogels die hem in mei/juni via Ziggo.nl heeft besteld en ook daadwerkelijk (weliswaar pas in oktober) heeft mogen betalen??
   
 2. Ik onderschrijf de eerste 2 genoemde nadelen (en daarbij is de vooroorlogse teletekst nog niet eens genoemd) Met de derde ben ik het niet eens: Je kan via het menu achteraf (uitloop en inloop van) elke programmering wijzigen door op OK te toetsen, tot 30 minuten voor en na toe. Als je van te voren weet dat dat niet voldoende is kan je ook het volgende programma inplannen, of een tijdprogrammering doen.

  Over de VOD herken ik de kritiek deels. Ik heb (te) vaak meldingen gehad van serverfouten, waarbij zoals bleek op dit forum er ook echt bij Ziggo zelf een probleem was. Maar normaal gesproken werkt VOd bij mij vlekkeloos...
   
 3. Doet het toch...

  Na enkele maanden de Cisco thuis te hebben gehad zonder dat hij goed werkte heb ik het nu eindelijk voor elkaar.
  Na nog maar weer een mailtje naar Ruigrok/Ziggo te hebben gestuurd kwam er een mailtje van de Ziggo helpdesk waarin stond dat het niet kunnen installeren van ITV en bovendien een zeer slecht normaal digitaal beeld wel aan mij zou liggen, kabels etc.
  Ik had al die tijd aan dezelfde kabel een Humax ontvangertje hangen en die doet het altijd meer dan perfect...

  Wat blijkt: in de aansluitlus zit nog een HD recorder, dwz ik had het zo: muur/HDrecorder/Cisco/TV.
  Het blijkt dat Cisco hier niet tegen kan, die moet eerst komen en daarna de rest. Dit heb ik niet gezien in de manuals of er over heen gelezen.
  Nadat ik de HDrecorder en de Cisco van plaats had verwisseld deed de installatie van ITV het opeens wel en was het live TV beeld ook goed (100% signaal en kwaliteit)

  Dan mijn bevindingen met Cisco en ITV.
  Normaal TV gebruik: mooi beeld, traag bij zappen
  ITV werkt op zich leuk, maar de keuze is wel erg beperkt (uitzending gemist, TV theek etc)
  De beeldkwaliteit daarvan is wel redelijk te noemen, maar geen top (VHS kwaliteit of iets beter), geen blokjes, gewoon niet scherp.

  Opm: ik kijk (nog altijd ;-) ) op een CRT TV, binnenkort hopelijk op een Panasonic plasma. dan zal er wel meer kwaliteitverschil te zien zijn, iemand hier ervaringen mee?

  Conclusie: ITV is euk maar voor mij geen optie, veel te duur (vooral apparaat) en de keuze moet echt veel uitgebreider (zal nog wel komen... positief blijven ;-) )
   
 4. Dus de helpdesk had het wel bij het rechte eind

  Ach iedereen maakt wel eens een vergissing :rolleyes:
   
 5. Ferry,
  Als je geen relevante informatie hebt (wat duidelijk is voor iedereen) en je blijkbaar af wilt van de Cisco, kan je de procedure gewoon aanvragen bij ruigrok. Dan kan de de Cisco terugsturen en hoef je je ook niet meer druk te maken.
   
 6. Ik wil hier toch even op terug komen want in de mail van gister staat namelijk:
   
 7. Uiteraard betaal je daarvoor en dat zal bartel vanzelf op zijn rekening terugzien.
  De reden dat films maar een dag in het overzicht staan is omdat je ze maar 24 uur lang mag kijken na aankoop.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 8. Mmm wel duur 8euro voor een film die je 24uur mag zien.
   
 9. als je aangemeld bent voor ITV via het testpanel dan zul je geen kosten krijgen over de ITV diensten tot we uit testfase zijn.

  Indien je dit wel krijgt (!Kijk het even na!... ik heb heel afentoe iemand die aangeslagen is per ongeluk in de testpanel.) neem dan even contact op en dan kunnen we nagaan of het te crediteren is etc (mits je natuurlijk in de testpanel zit)
   
 10. Schrok me inderdaad een hoedje toen ik die mail gisteren kreeg waarin stond dat video on demand niet bij het testtraject hoorde. Ik heb nl wat films zitten kijken (niet overal is een trailer van) en na 5 minuten weer weggezapt. Als ik al die films moet gaan betalen ben ik denk ik wel rond de 50 euro kwijt! :?

  Maar nu weet ik het ff niet meer, horen ze nu wel bij het testtraject of niet? ik durf in ieder geval geen films meer uit te testen.
  Bovendien waren de films van on demand erg blokkerig soms in de film.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina